Sport

Info-Moş Crăciun: Urături online la Colegiul Auto

Ziarul de Vrancea
21 dec 2014 809 vizualizări
În întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, elevii Colegiului Tehnic Auto ”Traian Vuia” Focşani şi-au urat dascălii şi colegii, totul fiind transmis online.

Corul de băieţi al colegiului a creat o atmosferă de sărbătoare, iar zâmbetele au apărut pe chipul tuturor în momentul interpretării unei scenete umoristice. Trecerea de la tradiţie la modernitate a fost realizată cu succes de câţiva elevi ai clasei a XII-a A, care au creat o coregrafie originală pe ritmurile unor piese în top, iar elevii au creat pentru dascălii lor un ”Pluguşor” inedit. Moş Crăciun, cel mai aşteptat invitat al zilei, a împărţit generos dulciuri şi fructe celor prezenţi.  Acesta a şi primit, de altfel, o scrisoare pentru anul viitor din partea directorului colegiului, Ionel Lavric, care l-a rugat să aducă elevilor numai note mari. (M.V.)

Daruri de la elevii Liceului Pedagogic pentru elevii din Vîrteşcoiu
Elevii Liceului Pedagogic “Spiru Haret” Focşani au oferit daruri colegilor din Vîrteşcoiu, în cadrului unui proiect de voluntariat, coordonat d e profesoara Nataşa Simion şi laboranta Magda Ene. Voluntarii au fost răsplătiţi de cei mici cu un interesant  program artistic dedicat sărbătorilor de iarnă. „Prin acest proiect am reuşit să revigorăm spiritul civic şi mentalitatea comunitară prin promovarea valorilor de solidaritate şi generozitate”, transmite profesoara Nataşa Nemeş. (M. V.)

Cadouri pentru Copiii cu handicap

Membrii UNPR au jucat rol de Moş Crăciun pentru mai mulţi copii de la Centrul Permanent pentru Copiii cu Handicap „Prichindel” Focşani. Au cumpărat haine, jucării şi dulciuri pe care le-au dăruit celor mici. „Copiii s-au întrecut în a-i transmite Moşului emoţiile lor pure, prin poeziile pe care le-au recitat. UNPR le-a mai adus copiilor în dar şi un brad pe care l-au împodobit împreună cu aceştia. Totuşi, cel mai emoţionant moment a fost atunci când copiii au oferit celor de la UNPR felicitări create de mânuţele lor”, se arată într-un comunicat al partidului politic. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.