Sport

Real nu lasă niciun trofeu

Ziarul de Vrancea
21 dec 2014 469 vizualizări
Madrilenii au învins în finala de la Marrakech cu 2-0 pe San Lorenzo şi a caştigat Campionatul Mondial al cluburilor

Formaţia Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a caştigat, sambătă, Campionatul Mondial al cluburilor, învingand în finala de la Marrakech, cu scorul de 2-0, echipa argentiniană San Lorenzo, care s-a impus în acest an în Copa Libertadores. Meciul a fost aproape unidirecţional spre poarta argentinianului Torrico şi chiar din primul minut se putea deschide scorul, dacă Benzema nu se împiedica la un balon pasat în faţa porţii de Cristiano Ronaldo. Apărarea echipei antrenate de Edgardo Bauza a rezistat pană în minutul 37, cand Sergio Ramos a înscris cu capul, la un corner executat de Toni Kroos. Scorul a rămas 1-0 la pauză, chiar dacă în minutul adiţional un apărător argentinian a blocat cu mana un şut al lui Cristiano. N-au trecut decat şase minute de la odihnă şi Real a majorat avantajul prin Gareth Bale, dar pe o imensă gafă a portarului Torrico, care a scăpat mingea în plasă. O bară a lui Bale (’64) şi un luft al lui Benzema (’73) au fost ultimele ocazii Realului, argentinienii acţionand mai vioi în final pentru golul de onoare.
Pe locul III s-a clasat formaţia neo-zeelandeză Auckland City, care a învins la lovituri de departajare echipa mexicană Cruz Azul.. La finalul a 90 de minute de joc, scorul era 1-1. Pentru Auckland City a înscris De Vries, în minutul 45^2, iar pentru Cruz Azul a marcat Rojas, în minutul 57. La loviturile de departajare, pentru neo-zeelandezi au marcat Payne, White, Pritchett şi Issa, iar Irving a ratat. Pentru mexicani au înscris Gimenez şi Rodriguez, iar Formica şi Valadez au ratat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.