Sport

Cat contează o naţională

Ziarul de Vrancea
19 dec 2014 472 vizualizări
Federaţia Romană de Fotbal trebuie să caute din nou selecţioner la echipa de tineret fiindcă Mihai Teja a acceptat oferta de la Dinamo

Preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, că selecţionerul reprezentativei de tineret, Mihai Teja, şi-a reziliat contractul cu FRF şi va prelua conducerea tehnică a echipei Dinamo. Burleanu s-a arătat nemulţumit că Mihai Teja nu a putut să continue proiectul început la echipa naţională de tineret. "Nu sunt deloc încantat că Mihai Teja trebuie să plece de la echipa naţională de tineret, pentru că am început un proiect foarte important. În momentul în care începi asemenea proiecte, îţi doreşti să le şi continui. Se pare că a doua ofertă nu a mai putut să o refuze, după cea a Stelei. Asta ne-a adus în această direcţie", a declarat Burleanu. Întrebat dacă e mai tentantă o echipă ca Dinamo decat naţionala de tineret, preşedintele FRF a spus: "Nu cred, dar fiecare antrenor în parte poate răspunde. Îmi amintesc că Florin Marin mi-a spus că are nevoie de adrenalină la Astra. şi a avut într-adevăr parte de mare adrenalină, două sau trei etape a rezistat acolo. Aici contează foarte mult proiectele pe care trebuie să ţi le asumi". Răzvan Burleanu a precizat că nu i-a cerut despăgubiri lui Mihai Teja, nici clubului Dinamo pentru ruperea contractului. "Nu, în niciun caz, pentru că nu îţi permite legislaţia. Vorbim de contracte de muncă. Dar pe viitor ne gandim. Eu mă gandeam că de vreme ce avem o înţelegere şi îţi asumi un proiect să rămai pană la capăt. Me gandim de acum înainte, ca să nu mai fimi puşi în asemenea situaţii contractuale", a precizat şeful FRF.  FRF va anunţa cine va fi noul selecţioner al echipei naţionale under 21 la începutul anului viitor.
Mihai Teja se afla la conducerea reprezentativei de tineret a Romaniei din data de 6 noiembrie. Luni, acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că antrenorul echipei va fi stabilit după sărbători, refuzand să comenteze informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora Mihai Teja va prelua conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii". Acţionarul a precizat că Ionel Dănciulescu, cel care a condus echipa ca interimar după demisia lui Flavius Stoican, va rămane în cadrul clubului. Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit pană la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat pană la acea dată funcţia de director general al clubului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.