Sport

176 de goluri într-un an

Ziarul de Vrancea
17 dec 2014 593 vizualizări
Aceasta este cifra echipei Real Madrid, după ce s-a calificat în finala CM a cluburilor

Formaţia Real Madrid a devenit echipa spaniolă care a marcat cele mai multe goluri într-un an calendaristic, după ce a învins, marţi, la Marrakech, cu scorul de 4-0, pe Cruz Azul (Mexic), în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor. Real Madrid a înscris de la 1 ianuarie şi pană în prezent 176 de goluri, cu unul mai mult decat a reuşit echipa FC Barcelona în 2012. Din cele 176 de goluri marcate în 2014, 106 au fost realizate de tripleta Gareth Bale-Karim Benzema-Cristiano Ronaldo. Real Madrid a înscris 110 goluri în campionatul Spaniei, 37 în Liga Campionilor, 22 în Cupa Spaniei, 2 în Supercupa Europei, 1 în Supercupa Spaniei şi 4 la CM al cluburilor. În urma succesului din meciul cu formaţia Cruz Azul, Real Madrid a ajuns la a 21-a victorie consecutivă în toate competiţiile. Recordul este deţinut de echipa braziliană Curitiba, cu 24 de victorii consecutive.
Echipa spaniolă Real Madrid, caştigătoarea Ligii Campionilor, s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor, după ce a învins, marţi, la Marrakech, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia mexicană Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, în semifinalele competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sergio Ramos (’15), Benzema ('36), Bale ('50) şi Isco ('72). Mexicanii au ratat un penalty prin Torrado, în minutul 40. În cealalată semifinală s-au întalnit,  aseară, formaţia neo-zeelandeză Auckland City, reprezentanta Oceaniei, şi echipa argentiniană San Lorenzo, caştigătoarea Copei Libertadores.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.