Sport

Arena a caştigat primul derby de la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
14 dec 2014 724 vizualizări
Echipa manageriată de fostul viceprimar al Focşaniului a învins pe Doctor GSM/Global Proiect u Dan San Mărăşeşti a realizat scorul etapei u la Cupa Fair-Play, Poliţia a pierdut al doilea meci

Sambătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Focşani au avut loc partidele din cadrul celor două competiţii de minifotbal organizate de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, condusă de Jani Oltianu. Primele partide ale Cupei Firmelor au adus cateva dueluri echilibrate. Derby-ul rundei a fost de departe partida dintre Arena şi Doctor GSM /Global Proiect. Echipa manageriată de fostul viceprimar al Focşaniului a reuşit să se impună la capătul unui meci echilibrat. Golul lui Lucian Nistoroiu din startul partidei a contat foarte mult în economia partidei. Apoi, Arena s-a distanţat la 2-0 după golul marcat tot de Nistoroiu, iar Bălosu a dus scorul la 3-0. Doctor GSM a revenit după reuşita lui Cristian. Buleandră a marcat cu un minut înainte de final, dar Arena a ştiut să-şi păstreze avantajul minim. Dan San Mărăşeşti a realizat scorul rundei, trecand cu 19-0 de Fulger. Supermarket Zanfir a realizat primul succes din turneu după ce a trecut cu 6-3 de Sporting Terra Bio. În Grupa B, campioana ultimelor ediţii, Voinţa Deep Serv a stat. În grupa A, Auto ZBR şi-a depus candidatura pentru un loc în careul de aşi. O echipă cu mulţi foşti jucători divizionari, Auto ZBR pare una din favoritele turneului. Victoria cu 5-1 în faţa celor de la Mobicard Bilieşti a venit firesc, chiar dacă adversarul a încercat să ofere o replică cat mai bună şi a avut cateva ocazii clare de gol la 0-0. Cel mai echilibrat joc al rundei a fost cel dintre Sanorom Boloteşti şi DPD Courier. Sanorom a învins în cele din urmă cu 4-2, dar replica adversarului a fost foarte bună. Scorul a fost egal, pană aproape de final, iar cei de la DPD au ratat cateva ocazii de gol. Experienţa celor de la Sanorom şi-a spus în cele din urmă cuvantul. Pamiro Construct a debutat cu o victorie, după ce a trecut cu 3-0 de Apollo.
Poliţia, la al doilea eşec
O nouă surpriză s-a produs la Cupa Fair-Play. Poliţia, una dintre favoritele la caştigarea turneului a suferit a doua înfrangere în campionat în partida cu Pensiunea Leonardo. Poliţiştii au condus cu 2-0 şi 3-2, dar au avut surpriza să se lovească de o formaţie puternică formată din foşti jucători de la FC Panciu. Poliţiştii au însă încă nouă meciuri la dispoziţie pentru a reveni şi a ajunge pe unul dintre primele patru locuri care asigură calificarea în semifinalele turneului. Amicii s-a impus cu 17-2 în partida cu Royal Cafe. Formaţia Amicii are două victorii şi este una dintre favoritele întrecerii. Restul partidelor de la Cupa Fair-Play au avut loc aseară, după închiderea ediţiei. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei:
Sambătă:
Auto ZBR – Mobicard 5-1
Sanorom Boloteşti – DPD Courier 4-2
Pamiro Construct – Apollo 3-0
Cupa Fair-Play
Amicii – Royal Cafe 17-2
Poliţia-  Pensiunea Leonardo 3-5
Duminică:
Dan San Mărăşeşti – Fulger 19-2
Supermarket Zanfir – Sporting Terra Bio 6-3
Arena- Doctor GSM/Global Proiect 3-2
Cupa Fair-Play
16.45: Finanţe – Soveja
18.00: Tecuci – Hunters,
19.15: Pinola – GS Mobile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.