Sport

Azi se stabilesc partidele din prima etapă la Cupa Firmelor Vrancene

Dan Chiriac
11 dec 2014 770 vizualizări
Azi, de la orele 17.30, are loc ultima şedinţă tehnică înainte de începerea turneului

Azi, la Sala Polivalentă din Focşani are loc ultima şedinţă tehnică cu delegaţii echipelor înscrise la Cupa Firmelor Vrancene. Cu începere de la orele 17.30 se derulează o nouă întalnire pentru înscrierea echipelor şi tragerea la sorţi a partidelor din prima etapă. Delegaţii sunt obligaţi să prezinte toate tabelele de participare şi să achite taxa de participare. Tragerea la sorţi a partidelor va stabili programul primei etape. Aceasta este programată să se desfăşoare sambătă şi duminică la Sala Polivalentă. La a cincea ediţie a Cupei Firmelor Vrancene şi-au manifestat intenţia de a participa pană acum 11 echipe. Întrecerea este destinată jucătorilor vranceni şi este organizată de Comisia de Fotbal în sală din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, condusă de Jani Oltianu. Până în acest moment, la startul întrecerilor şi-au manifestat intenţia de a juca echipele: Voinţa Deep Serv, Sanorom Boloteşti, Arena Focşani, Auto ZBR, Pamiro Construct, Doctor GSM&Dlobal Proiect, Dan San Mărăşeşti, Supermarket Zanfir, Mobicard Bilieşti, D.P.D. Transport, Sporting Terra Bio, Fulger şi Apollo Focşani. Amicii Urecheşti a renunţat la intenţia sa de a se înscrie în competiţiei. Câştigătoarea ediţiei trecute este Voinţa Deep Serv, formaţie ce va încerca să-şi apere trofeul pus în joc. Organizatorii vor forma două grupe, una de şapte echipe, a doua de şase. Primele patru echipe se vor califica în sferturile de finală. Taxa de participare este de 600 de lei.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
PIRVAN EUGEN, acum 3422 zile, 16 ore, 29 minute, 24 secunde
citez:"la start s-au inscris 11 echipe, se vor forma doua grupe , una de 7 si una de 6" tare de tot asta la matematica!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.