Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Dan Matei, în locul lui Dulca

Ziarul de Vrancea
10 dec 2014 553 vizualizări
Tehnicianul Dan Matei a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş, după demisia lui Cristian Dulca, a anunţat, ieri, site-ul oficial al grupării ardelene.

Dan Matei, care a fost secundul lui Cristian Dulca la Gaz Metan Mediaş, a asigurat interimatul la partida cu FC Braşov, scor 2-1, din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I. Fost tehnician la echipa secundă a clubului Gloria Bistriţa, Matei este la Mediaş din 2009, îndeplinind funcţia de antrenor secund. Odată cu confirmarea primită miercuri, Dan Matei a devenit în premieră antrenor principal al unei formaţii din Liga I. Tehnicianul Cristian Dulca a demisionat de la formaţia Gaz Metan Mediaş, la finalul lunii noiembrie. Dulca a afirmat că a fost dezamăgit de evoluţia jucătorilor din meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut cu scorul de 2-0.
Vaşvari este dorit în Rusia
Finanţatorul formaţiei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că mijlocaşul echipei botoşănene Gabriel Vaşvari este în negocieri cu cateva cluburi din Rusia. "Un club nu poate trăi doar din drepturile de televizare şi de aceea ne-am gandit să vindem caţiva fotbalişti în această iarnă. Sunt absolut convins că vor fi unul sau doi jucători care pleacă. Vaşvari mi-a spus că este dorit în Rusia şi că vrea să plece. Vom încerca să facem în aşa fel încat să caştige atat clubul, cat şi jucătorul. Sunt mai mai multe cluburi interesate, să vedem ce variantă vom alege", a spus Iftime. Patronul grupării botoşănene a mai precizat că al doilea jucător care ar putea pleca este fundaşul Michael Ngadeu.  FC Botoşani a încheiat turul Ligii I pe locul 7, cu 27 de puncte.

Se reia procesul lui Pistorius

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă, va fi rejudecat în apel la cererea Parchetului, a anunţat, ieri, judecătoarea Thokozile Masipa. Judecătoarea a acceptat recursul Parchetului sud-african, precizand că nu poate fi convinsă de faptul că Pistorius a ucis-o involuntar pe iubita sa Reeva Steenkamp "doar pentru că el spune asta". Oscar Pistorius a fost condamnat, la 21 octombrie, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp.

Real Madrid, 12 din 12

Formaţia Real Madrid este a prima echipă care a reuşit să caştige pentru a doua oară toate meciurile din grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut  cu scorul de 4-0, de bulgarii de la Ludogoreţ Razgrad, se arată într-o statistică a UEFA. Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a mai reuşit această performanţă în sezonul 2011-2012. Rezultatele înregistrate de spanioli în grupa B din acest sezon de Liga Campionilor sunt următoarele: 5-1 şi 1-0 cu FC Basel, 2-1 şi 4-0 cu Ludogoreţ Razgrad şi 3-0 şi 1-0 cu FC Liverpool. Victoria din meciul cu Ludogoreţ Razgrad a fost al 19-lea succes consecutiv pentru Real Madrid în toate competiţiile.

Porţi închise la baschet

Echipa de baschet masculin Galatasaray Istanbul a fost sancţionată cu disputarea a trei meciuri cu porţile închise în competiţiile europene, după incidentele ce au dus la moartea unui suporter sarb al formaţiei Steaua Roşie Belgrad, au anunţat oficialii Euroligii. De asemenea, clubul turc a primit o amendă de 100.000 de euro. Decizia a fost luată ca urmare a incidentelor provocate de fanii turci şi incapacitatea organizatorilor de a lua măsuri care să prevină aceste probleme. Clubul Steaua Roşie Belgrad a fost sancţionat cu disputarea unui meci cu porţile închise pe teren propriu şi a primit o amendă de 50.000 de euro. Ambele grupări au zece zile pentru a face apel la aceste sancţiuni. Un suporter al echipei de baschet Steaua Roşie Belgrad a fost înjunghiat mortal, la 21 noiembrie, în incidentele de la meciul din Euroliga masculină cu Galatasaray Istanbul. Victima a fost înjunghiată în piept, în faţa sălii, înainte de meci, într-o încăierare între suporterii turci şi sarbi.

Integralist la Roma

Portarul Ionuţ Pop a fost integralist în partida pe care echipa sa, AS Roma, a pierdut-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), în faţa formaţiei Manchester City, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor la tineret.  Manchester City a încheiat grupa pe primul loc cu maximum de puncte, 18, în timp ce AS Roma a terminat pe poziţia secundă, cu nouă puncte. Ambele formaţii au obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la tineret.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.