Sport

Şcoala Coroneni, câştigătoare a etapei de centru la handbal fete

Dan Chiriac
7 dec 2014 1028 vizualizări
Şcoala Gimnazială Gugeşti a găzduit sâmbătă, 6 decembrie, etapa pe centru Gugeşti la handbal fete-băieţi din cadrul O.N.S.S

La startul competiţiei s-au aliniat echipele şcolilor: Coroteni (profesor Toader-Botan Liliana-Mihaela ), Gugeşti (profesori Ioniţă Aida şi Tătaru Marian) şi Obrejiţa (profesor Preda Florentin). La fete, câştigătoare a fost echipa Şcolii Coroteni, urmată de cea a Şcolii Gugeşti, iar pe locul al III-lea s-a clasat echipa Şcolii Obrejiiţa. La băieţi, învingătoare a fost echipa Şcolii Gugeşti urmată de echipa Şcolii Coroteni. Arbitrajul a fost asigurat de eleva din clasa a XII-a a Liceului cu Program Sportiv-secţia handbal, Mădălina Filip. „În calitate de responsabil de cerc pedagogic şi de organizatoare a acestei competiţii vreau să mulţumesc colegilor mei Aida Ioniţă şi Marian Tătaru, care au asigurat asistenţa medicală şi condiţii optime în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Gugeşti. De asemenea, salutăm prezenţa şi sprijinul directorului Anca Grecu de la şcoala gazdă”, a transmis profesoara Liliana-Mihaela Toder-Botan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.