Sport

MOZAIC STIRI INTERNATIONALE:Larisa Iordache n-are rivale în Cupa Mondială

Ziarul de Vrancea
7 dec 2014 621 vizualizări
Gimnasta Larisa Iordache a cucerit medalia de aur, sambătă, la a doua etapă de Cupă Mondială din sezonul 2014-2015, de la Glasgow

. Larisa Iordache a fost notată în concursul de sambătă cu 15,000 la sărituri, cu 14,433 la paralele, cu 15,166 la barnă şi cu nota 14,633 la sol, iar cu un total de 59,232 puncte a obţinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Elisabeth Black (Canada, 56,432 puncte) şi Jessica Lopez (Venezuela, 55,899). Competiţia similară masculină a fost caştigată de Oleg Verniaev (Ucraina, 91,598 puncte). Larisa Iordache a caştigat şi în 2013 competiţia de la Glasgow.  În urmă cu o săptămană, ea şi-a trecut în palmares şi medalia de aur la prima etapă a Cupei Mondiale din acest sezon, la Stuttgart, unde în 2013 a fost a doua. Următoarea etapă din calendarul Cupei Mondiale este programată în 7 martie 2015 la Dallas. În "Emirates Arena" din Glasgow se va desfăşura ediţia din 2015 a Campionatului Mondial de gimnastică.

Lupii ramani flămanzi

Selecţionata Lupii Bucureşti a fost învinsă, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 10-37, de echipa Newcastle Dragons, într-un meci din etapa a treia a grupei a treia a Challenge Cup. Echipa Lupii Bucureşti a punctat prin Morrell - un eseu şi Vlaicu - o lovitură de pedeapsă şi , o transformare. Pentru Newport Dragons au punctat: Smith - un eseu, Thomas - două eseuri, Hill - două eseuri, Jones - două lovituri de pedeapsă, trei transformări. Meciul ar fi trebuit să se dispute pe stadionul Arcul de Triumf, dar a avut loc pe stadionul Ghencea, deoarece terenul de la Arcul de Triumf era impracticabil din cauza cantităţii de apă acumulată. În primele două meciuri din grupă, Lupii Bucureşti a înregistrat tot atatea înfrangeri: 19-43 cu Newcastle Falcons şi scor 9-13 cu Stade Français. Lupii Bucureşti va juca în următorul meci în deplasare cu Newport Dragons, pe 12 decembrie

Grig a plecat de la Pandurii

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sambătă, că meciul cu Rapid, scor 2-0, din etapa a XVII-a a Ligii I, a fost pentru el ultimul pe banca tehnică a echipei Pandurii Targu Jiu şi că era normal să se retragă, avand în vedere faptul că rezultatele nu l-au ajutat. "A fost ultimul meu meci, de comun acord am ajuns la acest deznodămant. Nu e niciun fel de problemă, începand de astăzi nu voi mai fi pe banca tehnică a echipei. Din păcate, rezultatele nu m-au ajutat şi era normal ca eu să mă retrag", a spus Petre Grigoraş la Sport Total FM.

Gamba e tare în Japonia

Formaţia Gamba Osaka, revenită în prima ligă japoneză în acest sezon, a caştigat titlul de campioană a Japoniei. Acesta este al doilea titlu de campioană a Japoniei, după cel din 2005. Osaka, care a remizat, sambătă, (0-0), cu Tokushima Vortis, a încheiat sezonul cu un punct avans faţă de Urawa Reds, învinsă, scor 1-2, de Nagoya Campus în ultima etapă.  Gamba Osaka, care a caştigat şi Cupa J-League, poate realiza "tripla", dacă se impune, în 13 decembrie, în finala Cupei împăratului cu Montedio Yamagata, echipă din a doua ligă.

Taurii roşii au fost jefuiţi

Peste 60 de trofee au fost furate, în noaptea de vineri spre sambătă, de la sediul echipei de Formula 1 Red Bull, aflat în Milton Keynes, a anunţat managerul team-ului, Christian Horner. Şase bărbaţi au intrat cu forţa cu două vehicule în sediul echipei şi au sustras trofeele. În atac nu a fost rănită nicio persoană."Suntem devastaţi de ceea ce s-a întamplat. Hoţii au intrat cu forţa şi au plecat cu peste 60 de trofee, rezultelele multor ani de muncă. Acest atac a provocat daune semnificative şi a fost traumatizant pentru echipa care păzea clădirea", a spus Horner. Valoarea obiectelor furate este mică, dar trofeele au valoare sentimentală, a precizat Christian Horner. Potrivit poliţiei, agresorii au folosit un 4x4 argintiu şi un Mercedes break negru sau bleumarin.

Dinu caştigă prin KD

Pugilistul Bogdan Dinu l-a învins pe sportivul francez Mickael Vieira prin KO tehnic în prima repriză, într-un meci disputat la categoria grea în cadrul unei gale profesioniste de box la Montreal. Vieira s-a accidentat la umărul stang în primele secunde ale meciului. Bogdan Dinu, care a semnat în mai un contract cu Interbox, a înregistrat astfel a 12-a victorie la profesionişti. Tot la gala de la Montreal a avut loc şi meciul dintre Jean Pascal (Canada) şi Roberto Bolonti (Argentina), care s-a încheiat fără decizie, după ce sportivul argentinian a acuzat o lovitură la gat, fiind transportat la spital. Bolonti ar fi trebuit să boxeze cu Lucian Bute, dar meciul a fost anulat din cauza unei accidentări pe care romanul a suferit-o în timp ce se pregătea în Filipine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.