Sport

CSM Focşani atacă calificarea la turneul final

Dan Chiriac
5 dec 2014 647 vizualizări
Dacă vor caştiga zona organizată pe teren propriu, focşănenii vor lupta pentru medaliile naţionale la Constanţa

În această dimineaţă, la Sala Polivalentă, începe faza de zonă a Memorialului “Gheorghe Ene”. Întrecerea este destinată copiilor născuţi în 2006. La turneul de la Focşani vor participa echipele Petrolul 95 Ploieşti, Unirea Slobozia, Viitorul Buzău şi CSM Focşani. Echipa focşăneană, pregătită de Mircea Lazăr, are obiectiv calificarea la turneul final la Memorialul “Gheorghe Ene”. Focşănenii au o formaţie puternică şi nu concep să rateze prezenţa la turneul final chiar pe teren propriu. Teoretic, cel mai important meci al turneului are loc în această dimineaţă. Viitorul Buzău pare a fi cel mai puternic adversar pentru CSM, dar nici Petrolul Ploieşti nu este o echipă de neglijat. Unirea Slobozia nu este cotată cu prea multe şanse, dar în fotbalul de copii surprizele pot apărea oricand. Programul meciurilor de azi este următorul: 9.00: Petrolul 95 Ploieşti şi Unirea Slobozia, iar de la orele 10.00, CSM Focşani şi Viitorul Buzău. După-amiază, de la orele 16.00, au loc întâlnirile Petrolul – Viitorul Buzău, urmat, de la orele 17.00, de jocul CSM Focşani – Unirea Slobozia. Maine dimineaţă, de la orele 9.00 şi 10.00, se joacă partidele CSM Focşani – Petrolul 95 Ploieşti şi Viitorul Buzău – Unirea Slobozia. Dacă se va califica la turneul final, CSM Focşani va juca, între 21-23 decembrie, la Constanţa. Iniţial, turneul final trebuia să aibă loc la Suceava, dar moldovenii au renunţat la organizare în favoarea celor de la Academia Gică Hagi. Astfel, focşănenii vor avea ocazia să lupte pentru titlul naţional pe litoral, în Sala Sporturilor din Constanţa. Partidele din această dimineaţă vor fi conduse de doi arbitri din Bacău, Ciprian Goian şi Sergiu Mavriche. Jocurile de sâmbătă după-amiază vor fi arbitrate de brăilenii Mihai Olmazu şi Adrian Andrei, iar cele de duminică de Sergiu Mavriche şi Victor Ştirbu – Oneşti. Observatorul turneului din partea Comisiei Judeţene de Arbitri Vrancea va fi Ovidiu Rusu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.