Sport

Prosport, la un pas de turnel final

Dan Chiriac
30 nov 2014 611 vizualizări
După ce FRF a eliminat Memorialul “Gheorghe Ola” în 2013, părinţii au stricat un meci de fotbal de la zona de la Buzău

Timp de două zile, în sala Sporturilor “Robert Iamandi” din Buzău a avut loc  faza de zonă a Memorialului “Gheorghe Ola” la minifotbal. Reprezentanta judeţului nostru a fost formaţia Prosport Focşani, cea care a caştigat faza judeţeană. Echipa pregătită de Laurenţiu Muscalu a pierdut cu 3-1 primul joc disputat cu Viitorul Buzău.  Vineri seara, focşănenii au disputat al doilea joc al turneului cu Petrolul 95 Ploieşti. Prosport s-a impus cu 5-1, în timp ce gazdele de la Viitorul Buzău au terminat la egalitate, scor 1-1 cu Unirea Slobozia. Sambătă dimineaţă  s-au întalnit Viitorul Buzău şi Petrolul 95 Ploieşti. A fost un meci cu mare “scandal”. Ploieştenii au marcat un gol valabil în minutul 17, dar cei doi arbitri s-au contrazis în decizii. Primul a validat golul, iar al doilea a anulat decizia. Părinţii aflaţi în tribune au pătruns pe terenul de joc, iar arbitrii au oprit jocul pentru că nu era asigurată siguranţa jucătorilor. O decizie definitivă va fi luată miercuri, la Comisia de Disicplină a FRF. În mod normal, cum Viitorul Buzău a fost clubul organizator, acesta ar trebui să piardă la masa verde jocul disputat, condiţii în care Prosport se va califica la turneul final. Prosport a caştigat cu 5-1 partida cu Unirea Slobozia. Prima clasată la finalul jocurilor din grupă se va califica la turneul final. Competiţia este destinată copiilor născuţi în anul 2005. Scandalul de la Buzău pare să dea dreptate celor de la FRF care au decis în 2013 să anuleze această competiţie, chiar din cauza comportamentului părinţilor. Reintroducerea sa în acest an nu s-a dovedit a fi cea mai bună idee. Săptămana viitoare are loc şi faza zonală pentru copiii născuţi în anul 2006. CSM Focşani ia parte la etapa de zonă a Memorialului “Gheorghe Ene” la minifotbal ce va avea loc la Focşani pe 6 şi 7 decembrie. La turneul de la Focşani vor participa echipele Petrolul 95 Ploieşti, Unirea Slobozia, Viitorul Buzău şi CSM Focşani. Echipa focşăneană, pregătită de Mircea Lazăr, are obiectiv calificarea la turneul final la Memorialul “Gheorghe Ene”.  (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.