Sport

CSM Focşani a ţinut piept celei mai puternice echipe din serie

Dan Chiriac
26 nov 2014 490 vizualizări
Focşănenii au avut ocazia să obţină un egal, pe finalul jocului, dar CSM Ploieşti s-a impus meritat cu 26-24 u sâmbătă, focşănenii joacă în deplasare, la Bicaz

CSM Focşani 2007 a fost la un pas să furnizeze surpriza etapei în Divizia A de handbal masculin, dar câteva greşeli în atac au costat-o în cele din urmă. Întâlnirea de marţi seara, din Sala Polivalentă, dintre ocupantele locurilor al treilea şi al patrulea în seria A a Diviziei A de handbal şi-a onorat statutul de derby al etapei. Cele două formaţii au oferit un spectacol sportiv de bună calitate, cu rezolvări tehnice şi tactice de bun nivel. La CSM Focşani 2007 au intrat pe teren Neaţă şi Năstăsie, incomplet refăcuţi, dar pe al căror aport a contat profesorul Viorel Ciubotaru. CSM Ploieşti a arătat prin jocul său că este cea mai bună echipă care a evoluat în ultimul an în Sala Polivalentă. Ploieştenii au apărare sigură în toate zonele sale, atac puternic şi rapid, mulţi jucători cu talie înaltă cu care îşi domină adversarul. Totuşi, focşănenii puteau marţi seara să obţină cel puţin un egal. Asta dacă punem la socoteală doar cele două contraatacuri din finalul jocului ratate cu prea multă uşurinţă de echipa noastră. În acele momente s-a văzut cât de mult contează experienţa unor jucători. Partida de marţi a început bine pentru CSM Focşani 2007, care a condus cu 9-7, după care patru atacuri ratate s-au întors împotriva lor, ploieştenii înscriind de tot atâtea ori pe contraatacurile pornite din mingile recuperate. La pauză s-a intrat cu 10-13, iar în repriza a doua a fost o continuă cursa de urmărire a gazdelor care nu au reuşit să se apropie la mai puţin de două goluri de oaspeţi. În final, ploieştenii s-au distanţat la cinci goluri, 25-20, dar focşănenii au forţat şi puteau să se apropie la cel puţin un gol, dacă erau mai atenţi la finalizare. Formaţia CSM Focşani 2007 a fost următoarea: Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Gramatic, Vasilache, Sîsîeac – 1 gol, Şaitan, Rotaru – 3, Nelu – 5, Tănase – 1, Smeu – 6, Neaţă – 2, Popa – 5, Mocanu, Năstăsie – 1. Sâmbătă, 29 noiembrie, CSM Focşani va juca la Bicaz, cu Cimentul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.