Sport

Academia Hagi a câştigat Cupa Casa Panciu la fotbal

Dan Chiriac
25 nov 2014 825 vizualizări
CSM Focşani s-a oprit în sferturi la Kids Winter Cup

Formaţia Orizontul Ţifeşti a organizat la finalul săptămânii trecute Cupa “Casa Panciu” la fotbal în sală. Competiţia a fost destinată copiilor de la grupele 2005 şi 2006. Academia Hagi s-a impus la ambele categorii de vârstă. Meciurile au avut loc în sala de sport din satul Bătineşti. La întreceri au evoluat echipele Academia Hagi, LPS Piatra Neamţ, LPS Vaslui, Oţelul Galaţi, Junior Galaţi, Sporting Bacău, Stars Brăila, LPS Steaua Mircea Eliade Bucureşti, Prosport Focşani, Orizontul Ţifeşti. La grupa 2005, Academia Hagi a trecut în finală de Prosport Focşani cu scorul de 2-1. Pe locul trei s-a situat LPS Piatra Neamţ care a învins cu cu 3-1 pe Sporting Bacău. La categoria 2006, Academia Hagi a trecut în finala mare cu 7-1 de Prosport Focşani. Finala mică a opus formaţiile Stars Brăila şi Sporting Bacău, prima echipă impunându-se cu scorul de 3-2. Întrecerile au fost organziate cu sprijinul profesorului Gabriel Sibechi, a Primăriei Ţifeşti şi a companiei viticole “Casa Panciu”. Întrecerile la Cupa “Casa Panciu” la seniori, ediţia a doua, se vor desfăşura la finalul acesui an, tot în sala de sport de la Bătineşti. Până în acest moment, la startul întrecerilor s-au înscris 14 echipe. Înscrieri se primesc la telefonul 0722552313.

CSM Focşani s-a oprit în semifinale la Ploieşti

Tot la finalul săptămânii trecute, CSM Focşani a participat la ediţia a IV-a a Kids Winter Cup. Întrecerea a avut loc la Plopeni, Băicoi şi Ploieşti. Au participat 42 de echipe din toata ţara şi din Bulgaria. Focşănenii au participat cu grupele 2006 şi 2007, pregătite de antrenorii Mircea Lazăr şi Alin Samoilă. CSM Focşani s-a clasat pe locul 11 la grupa 2007, după ce a învins de două ori pe Juniors Galaţi şi a pierdut la limită partidele cu FC Braşov, Petrolul Ploieşti şi Inizio Bucureşti. Printre echipele participante s-au aflat Dinamo Bucureşti, FC Braşov, Petrolul Ploieşti, CSM Focşani, ASFC Dănuţ Coman Piteşti, FC Toni Doboş, Şcoala de Fotbal Daniel Chiriţă Ploiesti, CS Benţa Braşov, U FEFS Universitatea Craiova, Inizio Bucureşti, Sporting Suceava, Juniorul Bucureşti, Kinder Târgovişte, Stars Brăila, Luceafărul Cluj sau FC Ruse (Bulgaria). La grupa 2006, CSM Focşani a câştigat grupa în care a fost repartizată, obţinând victorii pe linie. Focşănenii au ajuns în semifinale unde au pierdut după un meci “contestat” în faţa celor de la Petrolul 95 Ploieşti. Gazdele aveau să piardă apoi finala mare cu AS “Ilie Oană” Bucureşti, cu scorul de 2-3 după executarea loviturilor de departajare. CSM Focşani se pregăteşte pentru etapa de zonă a Memorialului “Gheorghe Ene” la minifotbal ce va avea loc la Focşani pe 6 şi 7 decembrie. La finalul acestei săptămâni, vineri, la Buzău, va începe şi faza de zonă a Memorialului “Gheorghe Ola” la minifotbal. Prosport Focşani va avea ca adversare pe Viitorul Buzău, Petrolul Ploieşti şi Unirea Slobozia. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.