Sport

Echipa de volei a pierdut în capitală

Dan Chiriac
23 nov 2014 670 vizualizări
în Divizia A2, Dinamo Romprest 2 Bucureşti - CSM Focşani 2007 3-1 (25-16, 25-14, 24-26, 25-19) În ultima etapă a turului, CSM Focşani a jucat în deplasare, sâmbătă, cu Dinamo Romprest Bucureşti, echipă care pierduse, în primele patru jocuri, o singură dată, după cinci seturi, în urma jocului cu Ştiinţa Miroslava Iaşi

Focşănencele au câştigat doar meciul cu CSU Galaţi, însă erau în evidentă creştere de calitate a jocului. Erau, deci, premise pentru o întâlnire cu plus pentru dinamoviste, dat de situaţia din clasament şi de postura de gazde care jucau pe propriul teren. Începutul meciului a fost, însă, complet dezechilibrat, bucureştencele luând repede un avantaj de nouă puncte, dintre care opt, direct din serviciu. După 9-0, jocul s-a echilibrat, însă fiecare echipă a punctat în mod egal şi primul set s-a încheiat cu 25-16. Setul al doilea a debutat ca şi primul, doar că s-a mers până la 7-0, direct din serviciu, şi s-a terminat cu 25-14. În setul al treilea, mult mai concentrat la joc, elevele profesorului Marian Rădulescu au început bine, au condus până la 12-14, dar bucureştencele au luat apoi conducerea până la 23-18, scor la care focşănencele au egalat la 23. A fost 24-23, dar, cu Cimpoeşu la serviciu, CSM Focşani 2007 a făcut 26-24 şi a dus scorul în meci la 2-1. În setul al patrulea, dinamovistele au condus, practic, de la un capăt la celălalt, însă a existat un moment în care se putea produce inversarea raportului de puncte. La fel a fost şi în setul al treilea: a fost 22-17, focşănencele au reuşit două puncte şi s-a făcut 22-19, însă erori de final au pus capăt setului şi meciului: 25-19 şi 3-1 în meci.
Au evoluat formaţiile: Dinamo Romprest: Veronica Marin, Sînziana Motroc, Alexandra Partnoi, Laura Paveliu, Andreea Bîrsăşteanu, Adina Roşca, Loredana Filipaş, Claudia Lupescu, Roxana Tucmeanu, Denisa Cristache, Ionela Dobra, Mihaela Pamfil.
CSM Focşani 2007: Andreea Buzilă, Ana-Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru.
Voleibalistele focşănene au vacanţă până la 2 decembrie când vor relua pregătirile pentru returul campionatului, care va începe la 17 ianuarie, cu CSM Focşani în deplasare, la CSM Piteşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.