Sport

În cautarea celei de-a doua victorii în campionat

Dan Chiriac
21 nov 2014 480 vizualizări
Progresul Focşani- Muncitorul Reşiţa, mâine, orele 18.00, la Sala Polivalentă u intrarea este liberă, aşa că suporterii sunt aşteptaţi în număr mai mare la meci

Echipa de futsal Progresul Focşani va juca mâine meciul din cadrul primei etape a turului ligii întâi. Misiunea focşănenilor nu pare una imposibilă, în faţa celor de la Muncitorul Reşiţa, echipă aflată în partea inferioară a clasamentului. Partida va începe la orele 18.00, la Sala Polivalentă. Întâlnirea va fi condusă de Ionuţ Nacu – Roman şi Emil Ganea -Oneşti. Rezervă a fost desemnată Petre Meterciuc- Tg.Neamţ, iar observatorul jocului este Marius Năstasă din Piatra Neamţ. Focşănenii se află pe locul zece în clasament, având trei puncte, rezultate din succesul obţinut în faţa celor de la Clujana Cluj. Muncitorul Reşiţa este poziţia a noua cu nouă puncte. Liga întâi de futsal a fost plină de surprize în etapa precedentă, când United Galaţi a învins în deplasare la Tg. Mureş, iar ACS Odorheiul Secuiesc a pierdut la Călăraşi. Lotul echipei focşănene este format din următorii jucători: Crăciun, Borş – Bălosu, Ungureanu, Oancea, Stratulat, Oltianu, Mănăilă, Duca, Dima. Antrenorii Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş au speranţe că echipa se va mobiliza şi va obţine o nouă victorie în campionat. După evoluţia foarte bună din partida cu Deva, din runda precedentă, jucătorii Progresului trebuie să se mobilizeze şi să obţină o victorie care este aşteptată de mai multe etape. În tur, reşiţenii s-au impus cu 8-2, astfel încât, gazdele de mâine au de luat o revanşă. Conducerea echipei focşănene face un apel la toţi suporterii pentru a veni la sală şi încuraja favoriţii. Intrarea la meci este liberă. Chiar dacă numărul spectatorilor a fost considerabil la jocul cu Deva, oficialii echipei au fost nemulţumiţi de faptul că publicul nu a încurajat echipa în momentele dificile. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.