Sport

Simona Halep, locul I în inimile fanilor

Ziarul de Vrancea
21 nov 2014 454 vizualizări
Cea mai bună jucătoare a anului 2014 a fost desemnată Serena Williams, însă romanca a fost preferata suporterilor

Sportiva americană Serena Williams, locul 1 WTA, a fost aleasă jucătoarea anului, în urma votului la care au participat reprezentanţii mass-media şi iubitorii tenisului, însă romanca Simona Halep, numărul 3 mondial, a fost prima în opţiunile fanilor, informează wtatennis.com. Potrivit sursei citate, Williams a fost marea caştigătoare în ceea ce priveşte voturile presei, ea obţinand 36 din totalul de 58 de voturi. "Halep a învins-o însă în opţiunile fanilor, 48 la sută dintre voi votand pentru ea. Serena Williams a fost următoarea, cu 21 la sută", notează site-ul WTA. Serena Williams şi Simona Halep au fost nominalizate de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului, alături de Maria Şarapova, Ana Ivanovici, Petra Kvitova şi Li Na. Voturile fanilor au contat cat unul dintre voturile reprezentanţilor presei. Serena Williams a caştigat în 2014 turneele de la Brisbane, Miami, Roma, Stanford, Cincinnati, US Open, precum şi Turneul Campioanelor. Simona Halep a caştigat în acest an turneele de la Doha şi Bucureşti, a jucat în finală la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor şi în semifinale la Wimbledon şi Indian Wells. Williams a mai fost aleasă jucătoarea anului în 2002, 2008, 2009, 2012 şi 2013. Elveţianca Belinda Bencic a fost declarată revelaţia anului, iar jucătoarea cu cel mai mare progres a fost desemnată canadianca Eugénie Bouchard. Revenirea anului a fost realizată de croata Mirjana Baroni, iar italiencele Sara Errani şi Roberto Vinci alcătuiesc echipa de dublu a anului.
* Perechea Patrick Grigoriu/Costin Pavăl s-a calificat, ieri, în finala probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Andria (Italia), dotat cu premii totale de 35.000 de euro. Grigoriu şi Pavăl au învins în semifinale, cu scorul de 6-3, 7-6, cuplul italian Filippo Baldi/Stefano Travaglia. În ultimul act al probei de dublu, cei doi romani vor întalni perechea Roman Jebavy/Andreas Siljestroem (Cehia/Suedia), cap de serie numărul 2, care a dispus cu 6-3, 7-5  de cuplul italian Walter Trusendi / Matteo Volante.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.