Sport

Adversarii noştri au clacat

Valentin Muscă
19 nov 2014 865 vizualizări
Serbia, Ungaria şi Finlanda învinse în partidele amicale de marţi

Echipa naţională a Ungariei, adversara Romaniei în grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (0-0), de către reprezentativa Rusiei, într-un meci amical disputat la Budapesta. Ruşii au condus cu 2-0, după reuşitele lui Ignaşevici (’49) şi Kerjakov (’80), gazdele reuşind golul de onoare, prin Nikolic (’86).
Echipa Greciei n-a dat vreun semn de revenire nici după demiterea antrenorului Claudio Ranieri şi înlocuirea sa cu interimarul Kostas Tsanas. Grecii au fost învinşi pe teren propriu cu 0-2 de către formaţia Serbiei, de asemenea fără antrenorul Dick Advocaat, demis şi el. Golurile au fost înscrise de Petrovic (’60) şi Gudelj (‘90^2). Nici Finlanda nu a fost mai norocoasă, deşi echipa pregătită de Mixu Paatelainen a jucat în deplasare cu un adversar redutabil, Slovacia. Gazdele de la Zilina au un start furibund, înscriind în minutele 1 şi 7 prin Holosko, respectiv, Harnik. Finicii au redus din handicap în minutul 2 suplimentar al primei reprize, din cauza unui autogol al lui Hubocan.  Irlanda de Nord nu a susţinut niciun meci amical în această zi.
Cea mai interesantă partidă a serii amicalelor s-a disputat la Vigo între ultimele două campioane mondiale, Spania şi Germania. Fotbaliştii germani s-au impus cu 1-0, în min. 89, golul victoriei fiind înscris de Tommy Kroos. Alte rezultate înregistrate în partidele amicale: Ucraina - Lituania 0-0; Irlanda - SUA 4-1; Italia - Albania 1-0; Polonia - Elveţia 2-2; Portugalia - Argentina 1-0; Franţa - Suedia 1-0; Scoţia - Anglia 1-3; Chile – Uruguay 1-2; Peru – Paraguay 2-1; Belarus – Mexic 3-2; Slovenia – Columbia 0-1; Austria – Brazilia 1-2.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.