Sport

De ce nu mai boxează Lucian Bute

Ziarul de Vrancea
19 nov 2014 525 vizualizări
Boxerul roman s-a accidentat în timpul unui antrenament la Montreal

Pugilistul Lucian Bute a anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că s-a accidentat şi nu va boxa în 6 decembrie, în gala de la Montreal, subliniind că nu-şi poate permite să urce în ring dacă nu este pregătit sută la sută şi în "stare perfectă de sănătate".  Presa canadiană a anunţat marţi seară că Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu va putea evolua în meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, în gala programată la 6 decembrie, la Montreal.
Preşedintele Interbox, Jean Bedard, a declarat că nu ştie cat de gravă este accidentarea lui Lucian Bute, dar consideră că acesta a avut ghinion, deoarece pană în prezent nu a mai acuzat probleme la spate, informeazã presa canadiană."Nu ştiu cat de gravă este accidentarea. Am vorbit cu Lucian şi mi-a explicat ce s-a întamplat. Din cate am înţeles, s-a accidentat la spate în repriza a şaptea a unui meci simulat de 12 runde, dar a decis să continue în ciuda durerii. A doua zi, din cauza inflamării, nu mai putea ridica braţele şi nu mai putea lovi. Este ghinion. Cand va reveni în Quebec va fi supus unor teste medicale pentru a putea înţelege ce s-a întamplat. Cariera lui Bute se baza mult pe rezultatul meciului din 6 decembrie. El este un băiat sănătos, care se antrenează mult şi are grijă de el. Dacă avea dureri cronice de spate, l-aş fi auzit spunand ceva, dar este ceva nou. Cred că este pur şi simplu ghinion", a afirmat Bedard.
Presa canadiană a anunţat marţi seară că Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu va putea evolua în meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, în gala programată la 6 decembrie, la Montreal. Lucian Bute, în varstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contand pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, cand a fost învins de britanicul Carl Froch.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.