Sport

Papp, stelist în întregime

Ziarul de Vrancea
18 nov 2014 477 vizualizări
Eroul meciului cu Irlanda de Nord a fost achiziţionat definitiv de Steaua de la Chievo

Fundaşul Paul Papp, care fusese împrumutat, la 31 august, pentru un an de la Chievo Verona, cu opţiune de cumparare, a semnat o înţelegere valabilă pe cinci sezoane cu FC Steaua, a anunţat site-ul oficial al echipei campioane. Paul Papp, 25 de ani, a înscris cele două goluri ale victoriei Romaniei împotriva Irlandei de Nord, obţinută, ieri, de tricolori, pe Arena Naţională, în etapa a IV-a a grupei F a preliminariilor Euro-2016. "Mă simt încrezător că pot face lucruri şi mai bune decat pană acum. La Steaua am găsit un climat foarte bun pentru a progresa, nişte oameni de caracter şi foarte multă valoare. Traversez o perioadă cu multe realizări, iar toate acestea au venit după o muncă foarte intensa şi cu ajutorul lui Dumnezeu. Sper să nu mă opresc aici, sper sa continui tot aşa, să mă antrenez bine, să progresez, să joc şi să dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezintă încrederea pe care au avut-o în mine oamenii din acest club!", a declarat Papp, pentru site-ul oficial al clubului din Ghencea. El se află încă în cantonament cu prima reprezentativă, care va întalni, astăzi, tot pe Arena Naţională, echipa Danemarcei, într-un meci amical.
Paul Papp, fundaş central sau fundaş dreapta, născut la 11 noiembrie 1989, în Dej, a debutat în fotbalul profesionist la Unirea Dej, iar după doua sezoane a semnat cu FC Botoşani. În 2009 a fost achiziţionat de FC Vaslui, la care a rămas pană în 2012, perioadă în care a evoluat în 74 de jocuri şi a înscris de şase ori. În urmă cu doi ani a semnat cu Chievo Verona, pentru care a bifat 14 partide şi a înscris un gol, iar în a doua parte a sezonului trecut a fost împrumutat la Astra Giurgiu. Papp a îmbrăcat de 12 ori tricoul echipei naţionale şi a înscris trei goluri. Pentru Steaua, el a marcat două goluri în Liga I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.