Sport

Rugbiştii au câştigat în Ardeal

Dan Chiriac
17 nov 2014 609 vizualizări
CSM Cîmpia Turzii -LPS Focşani 0-17, în Superliga de juniori

Echipa de rugby juniori de la LPS Focşani a obţinut o nouă victorie  în Superliga de juniori. Focşănenii s-au impus la Cîmpia Turzii, succes ce a adus echipa pe locul trei în clasament. Gazdele nu au acumulat niciun punct în clasament, iar focşănenii nu au lăsat nici o şansă adversarului. Antrenorul focşănenilor, Romică Păun le-a cerut elevilor săi încă de la începutul jocului să trateze foarte serios meciul, fapt care s-a şi întâmplat. Partida a avut loc pe stadionul “La Broscuţa”. LPS Focşani s-a impus cu 17-0, la capătul unui joc dominat în întregime. În clasamament conduce Steaua, cu maximul de puncte, urmată de Cleopatra Mamaia. Steliştii au câştigat runda trecută derby-ul campionatului cu scorul de 14-6. Pe locurile trei a urcat LPS Focşani, cu 13 puncte, în timp ce pe locul patru se află CSS Bîrlad cu nouă puncte. Etapa de sâmbătă a curpins doar jocul de la Cîmpia Turzii, alte două partide urmând să se dispute pe 26 noiembrie. Focşănenii pot pierde poziţia a treia în faţa celor de la CSS Bîrlad. După derularea celor 14 etape din sezonul regulat, primele patru clasate vor merge în semifinale, unde se va juca după sistemul 1-4 şi 2-3. Primele două clasate la finalul sezonului regulat vor avea avantajul terenului propriu în penultimul act al campionatului naţional. LPS Focşani speră să joace o nouă semifinală de campionat naţional şi să obţină o medalie în una dintre finalele ce vor avea loc, cel mai probabil, la Bucureşti.  După succesul de la Cîmpia Turzii, focşănenii par să-şi fi îndeplinit obiectivul calificării între primele patru echipe şi disputarea uneia din finalele naţionale. Pentru acest lucru, LPS Focşani are nevoie de un parcurs normal, fără paşi greşiţi în partidele cu adversari inferiori, în returul sezonului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Chiriac, esti praf..., acum 3447 zile, 3 ore, 8 minute, 23 secunde
Trezeste-te! Numai prostii dai in ziarul asta... 1 CS Cleopatra 6 5 0 1 359 32 +327 20 5 25 2 CSA CSS Steaua 5 5 0 0 228 21 +207 20 4 24 3 CSS Barlad 5 3 0 2 118 101 citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.