Sport

FC Panciu a câştigat derby-ul de la Jariştea

Dan Chiriac
16 nov 2014 734 vizualizări
Euromania Dumbrăveni a marcat din nou 14 goluri într-o partidă din Superliga Altdorf Tehnik

FC Panciu a câştigat la pas derby-ul rundei desfăşurat la Jariştea. Cele două echipe, care s-au luptat anul trecut pentru câştigarea campionatului, anunţau de această dată un meci mult mai echilibrat decât cel din tur, când păncenii s-au impus cu 7-0. Numai că echipa pregătită de Dănuţ Bolocan şi-a luat o nouă revanşă după înfrângerea din sezonul trecut şi s-a impus clar, 6-1. Soarta meciului a fost decisă încă din prima repriză, când scorul a fost 5-0 pentru oaspeţi. Un alt scor record într-o partida din cadrul Superligii Altdorf Tehnik la fotbal! Euromania Dumbrăveni a întâlnit-o din nou pe AS Cîmpinenaca, pe care joi a învins-o cu 14-1. A fost un duel între ocupanta ultimei poziţii în clasament, AS Cîmpineanca, care nu a acumulat niciun punct în acest campionat, şi una dintre favoritele la poziţiile fruntaşe, Euromania Dumbrăveni. Gazdele au câştigat din nou, doborând recordul din urmă cu două zile, scorul final fiind 14-0. FC Panciu rămâne pe primul loc în clasament. Păncenii au acumulat 27 puncte, fiind urmaţi de AS Suraia, cu 23 puncte. Euromania Dumbrăveni se află pe locul trei cu 22 de puncte. Rezultatele partidelor au fost: Unirea Ţifeşti – Victoria Gugeşti 2-1, FCM Adjud  - Voinţa Odobeşti1-1, Selena Jariştea – FC Panciu 1-6, AS Suraia – Voinţa Cîrligele 2-1 şi Euromania Dumbrăveni – AS Cîmpineanca 14-0. În liga Grafit Decor au avut loc următoarele partide: Tractorul Năneşti - Victoria Vînători 0-1, ASS Victoria Pufeşti - Trotuşul Rugineşti 4-1, Şoimii Mirceşti – Viitorul Bilieşti 3-0 neprezentare, Podgoria Coteşti – Viitorul Vîrteşcoiu 2-1, Voinţa Răstoaca – Dinamo Tătăranu 3-3, Voinţa Sl. Ciorăşti - Flacăra Urecheşti 7-2. Liderul clasamentului este Victoria Vânători cu 19 puncte. Aceasta a învins în derby-ul rundei, în deplasare, la Năneşti. Victoria Vanători este urmată în clasament de Şoimii Mirceşti 18 puncte, Tractorul Năneşti şi Flacăra Urecheşti, care au acumulat câte 15 puncte, fiind departajate doar de golaveraj. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.