Sport

Restanţă în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
12 nov 2014 553 vizualizări
AS Cîmpineanca - Euromania Dumbrăveni, se joacă azi, de la orele 15.00 u meciurile de duminică au fost mutate pentru sâmbătă, în condiţiile în care Jandarmeria şi Poliţia nu pot asigura ordinea, fiind angrenate în procesul electoral

Astăzi este programată o restanţă din cadrul Superligii Altdorf Tehnik la fotbal. AS Cîmpineanca şi Euromania Dumbrăveni se vor întâlni într-o partidă restanţă din prima rundă a campionatului. Se vor întâlni ocupanta ultimei poziţii în clasament, AS Cîmpineanca, care nu a acumulat niciun punct în acest campionat, şi una dintre favoritele la poziţiile fruntaşe, Euromania Dumbrăveni. Chiar dacă vin după două eşecuri cu Voinţa Odobeşti şi FC Panciu, oaspeţii pornesc cu prima şansă în jocul de azi.
Dacă vor câştiga partida de azi, la o diferenţă mare de scor, oaspeţii pot urca pe locul trei în calsament, la egalitate cu Voinţa Odobeşti. Interesant este că cele două formaţii se vor întâlni din nou, sâmbătă, la Dumbrăveni, în prima etapă a returului. FC Panciu rămâne pe primul loc în clasament. Păncenii au acumulat 24 puncte, fiind urmaţi de AS Suraia, cu 20 puncte. De altfel, echipa din Suraia este singura care a reuşit în acest sezon să obţină puncte în faţa liderului clasamentului. Poziţia a treia a ierarhiei este ocupată de Voinţa Odobeşti, 19 puncte. Urmează în clasament Selena Jariştea cu 17 puncte şi Euromania Dumbrăveni 16 puncte. Voinţa Cîrligele 10 puncte şi FCM Adjud, 9 puncte, se află la mijlocul clasamentului. Unirea Ţifeşti 7p, Victoria Gugeşti 4 puncte şi AS Cîmpineanca 0p sunt formaţiile care se vor lupta pentru evitarea retrogradării. În clasamentul golgeterilor conduce Marian Covaci – FC Panciu 13 goluri, urmat de Costel Chiriţă - Voinţa Odobeşti cu 10 goluri şi Ciprian Adam – Voinţa Cîrligele 9 goluri. La finalul acestei săptămâni, sâmbătă, sunt programate partidele etapei a zecea după următorul program: Unirea Ţifeşti – Victoria Gugeşti – (se joacă la Jariştea de la orele 11.30), FCM Adjud  - Voinţa Odobeşti, Selena Jariştea – FC Panciu, AS Suraia – Voinţa Cîrligele şi Euromania Dumbrăveni – AS Cîmpineanca. 

Liga Grafit Decor se joacă sâmbătă
 
În liga Grafit Decor, lider este Victoria Vânători cu 16 puncte. Aceasta este urmată în clasament de Şoimii Mirceşti, Tractorul Năneşti şi Flacăra Urecheşti, care au acumulat câte 15 puncte, fiind departajate doar de golaveraj în fruntea ierarhiei. Alte două echipe, Viitorul Vîrteşcoiu şi Voinţa Slobozia Ciorăşti se află în zona locurilor fruntaşe, cu câte 12 puncte. Dinamo Tătăranu, 10 puncte, este la mijlocul clasamentului. Unirea Milcovul şi Voinţa Răstoaca ocupă locurile opt şi nouă, cu câte şase puncte, în timp ce Victoria Pufeşti, una dintre promovatele din sezonul trecut, se află doar pe poziţia a zecea cu 5 puncte. Podgoria Coteşti a câştigat primul meci din acest campionat şi a ajuns pe locul 11 cu patru puncte. Trotuşul Rugineşti a acumulat trei puncte în campionat, în timp ce Viitorul Bilieşti încheie ierarhia, cu doar un punct obţinut în şapte runde. Meciurile din runda a opta vor avea loc sâmbătă. Duminică, în România nu vor avea loc meciuri de fotbal, după ce Jandarmeria şi Poliţia au anunţat că nu pot asigura măsurile de ordine, la fel ca şi în urmă cu două săptămâni. Programul meciurilor de sâmbătă este următorul: orele 11.00: Tractorul Năneşti - Victoria Vînători, ASS Victoria Pufeşti - Trotuşul Rugineşti, Şoimii Mirceşti – Viitorul Bilieşti, orele 14.00: Podgoria Coteşti – Viitorul Vîrteşcoiu, Voinţa Răstoaca – Dinamo Tătăranu, Voinţa Sl. Ciorăşti - Flacăra Urecheşti. Echipele pot modifica, de comun acord, ziua de dispuare a jocului. Clasamentul golgeterilor este condus de Neagu Cristian –Victoria Vînători 9 goluri, urmat de Cristnel Sava - Şoimii Mirceşti, cu 8 goluri, Mihai Chiriţă - Slobozia Ciorăşti, cu 7 goluri şi Cristi Prodan – Tractorul Năneşti – 7 goluri. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.