Sport

Echipa de futsal a pierdut la Tg.Secuiesc

Dan Chiriac
11 nov 2014 535 vizualizări
TE Tg.Secuiesc - Progresul Focşani 6-2 (2-1), în liga întâi de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a pierdut jocul disputat luni seara în liga întâi, în deplasare la Tg.Secuiesc. Progresul Focşani a rămas pe locul zece în clasament după ce a pierdut o nouă partidă în cadrul ligii întâi de futsal. Focşănenii au trei puncte clasament şi se vor lupta cu Clujana Cluj pentru evitarea retrogradării. La finalul sezonului, ultimele două clasate vor da baraj pentru rămânerea în liga întâi. Luni seara, Progresul a cedat cu scorul de 6-2, în deplasare, în faţa celor de la KTE Tg. Secuiesc. Antrenorii Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş au folosit următorii jucători: Crăciun – Bălosu, Ungureanu, Oancea, Stratulat, Oltianu, Mănăilă, Borş, Ilaş, Duca. Formaţia din Covasna a acumulat 12 puncte în campionat, după ce, în etapele trecute, a învins şi pe Muncitorul Reşiţa, Clujana Cluj şi Dunărea Călăraşi în deplasare. Ocupanta locului şapte în ierarhie, formaţia din Tg. Secuiesc era una, cel puţin teoretic, accesibilă pentru focşăneni. Cu toate acestea, gazdele au dominat jocul şi s-au impus cu 6-2. Golurile focşănenilor au fost reuşite de Mănăilă. Acesta a ratat şi o lovitură de la 10 metri în finalul jocului. „Este un rezultat mincinos! Am avut patru ocazii de superioritate pe care le-am ratat, ne-am dat două autogoluri! Dacă în alte meciuri nu am jucat, de această dată a fost cu totul altfel. Am jucat ceva mai bine decât în partidele anterioare. Am ţinut jocul sus, am avut patru situaţii de patru contra doi, pe care nu le-am concretizat, însă, din cauza pripelii, a lipsei de curaj în faţa porţii adverse. Iar în apărare comitem, încă, greşeli de marcaj în urma cărora primim goluri, altfel, de evitat. Cred că suntem pe un drum bun şi, când ne vom corecta erorile din atac şi apărare, vor veni şi rezultatele”, a spus Petrache Gurguiatu. În ultima etapă a turului, focşănenii vor juca pe teren propriu cu Autobergamo Deva, una din favoritele la titlul naţional şi campioana en-titre. Partida va avea loc lunea viitoare, cu începere de la orele 17.00, la Sala Polivalentă din Focşani. Meciul pare unul imposibil, în condiţiile în care oaspeţii se află în luptă pentru câştigarea campionatului.

Duca a jucat două partide în Republica Moldova

Jucătorul echipei de futsal Progresul Focşani, George Duca, a jucat săptămâna trecută în naţionala României de tineret, care a evoluat într-o dublă partidă de verificare în deplasare, cu Republica Moldova. Românii s-au impus la scor în ambele întâlniri.  Duca a fost convocat în premieră la lotul de tineret, după ce, anul trecut, Bogdan Stratulat a fost la rândul său în atenţia antrenorilor reprezentativei. În acţiunile viitoare ale naţionale ar putea apărea şi portarul focşănean Crăciun. Acesta a confirmat în acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Chiar dacă a primit goluri, Crăciun a impresionat prin intervenţiile sale, care, de cele mai multe ori, au salvat echipa din situaţii foarte dificile. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.