Sport

Voinţa Deep Serv este campioană de toamnă la liga de minifotbal

Dan Chiriac
10 nov 2014 898 vizualizări
Arena a reuşit să învingă Sanorom cu 3-2 şi este favorită pentru a termina prima parte a campionatului pe poziţia a patra

Campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea a programat duminică 9 noiembrie, la baza sportivă EnergoSport, jocurile penultimei etape a Ligii 1. Voinţa Deep Serv, Flux Cafe, Sanorom Boloteşti, Pamiro Construct, Arena şi Dr.Gsm&Global Proiect sunt calificate în play-off cu o etapă înainte de finalul primei părţi din Liga, în timp ce Auto ZBR, Dan San Mărăşeşti şi Jess Caffe duc o luptă în trei pentru locurile 7 şi 8 care asigură calificarea în primăvara Ligii.  Campioana en-titre, Voinţa Deep Serv este campioana de toamnă a Ligii de minifotbal, indiferent de rezultatele ultimei etape, având 4 puncte avans faţă de locurile 2 şi 3, Flux Cafe respectiv Sanorom Boloteşti. Campionii au dominat prima parte a sezonului regulat, dar evoluţiile echipei nu au fost întru totul pe placul managerului general Marian Spânu. Victoriile la limită cu echipe calificate în play-off dar şi remizele obţinute cu principalele contracandidate la titlul în acest sezon, pot lăsa deschisă lupta pentru titlul de campioană până în ultima etapă. În etapa a-XIV-a, Voinţa a câştigat cu emoţii întâlnirea cu Auto ZBR, chiar dacă a dominat în totalitate partida. Gabriel Lazăr, portarul Voinţei a avut două intervenţii pe finalul primei reprize, la scorul de 1-1, cu Marian Covaci în prin plan. La ultima fază a jocului, ZBR-ul a trecut pe lângă o egalare nesperată, la o faza fixă. De menţionat că la această partidă, Emiian Chivu a jucat în postura de prospăt selecţionat în naţionala de minifotbal a României, care va participa la C.E. mini-EURO 2014 din Muntenegru,  între  26-30 noiembrie 2014.

Arena, tur forţă până pe locul patru

Vicecampioana ediţiei trecute, Sanorom Boloteşti a câştigat detaşat cu Pro As Company 11-0, după înfrângerea din intermediara cu Arena (2-3). Meciul de vineri seara dintre Arena şi Sanorom a fost spectaculos, în care echipa manageriată de Alex Nistoroiu a arătat că se poate bate de la egal la egal cu toate pretendentele la titlu. Arena a condus cu 3-0 şi a primit primul gol după o nesincronizare în apărare la o lovitură de colţ. Cu antrenorul Jani Oltianu pe bancă, Arena a câştigat la pas şi meciul de duminică cu Dan San Mărăşeşti. Scorul final a fost 5-1. Arena a urcat pe 4, acumulând 12 puncte în ultimele 4 etape. Flux Cafe a bifat încă trei puncte în clasament, menţinându-se în plasa liderului. Jess Caffe rămâne teoretic în grafic pentru play-off după 2-0 cu Fabrica de imagine. Victoria din ultima etapă cu Dr.Gsm&Global Proiect este însă obligatorie pentru finalista Cupei României din sezonul trecut. Derby-ul etapei, Pamiro Construct - Dr.Gsm&Global Proiect s-a încheiat nedecis, 0-0, fiind al doilea rezultat fără goluri din această stagiune de minifotbal, ocaziile fiind însă nenumărate la ambele porţi. Etapa viitoare, a-XV-a, va fi ultima etapă din prima parte a sezonului, urmând ca din primăvară, echipele clasate pe locurile 1-8 să participe în play-off, iar locurile 9-16 în play-out, cu punctele acumulate la finalul turului de campionat. Viitoarea campioană alături de vicecampioana sezonului 2014-2015 vor participa la Campionatul Regional de calificare pentru Campionatul Naţional, iar câştigătoarea Cupei României va participa direct la turneul final al Cupei. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele şi marcatorii etapei:

Tăcerea - Refresh  1-5 (1-1) Au marcat Robert Dobre respectiv Săndel Vasile 5

Pro As Company - Sanorom  0-11 (0-4) Au marcat Ciprian Dumitriu 4, Cătălin Costin 3, Adi Toma, Florin Nistor, Cătălin Voinea, Mădălin Bobaru.

Arena - Dan San  5-1 (2-0) Au marcat Lucian Nistoroiu, Costel Chiriţă, Cristi Prodan, Cosmin Milea, Iulian Niţă respectiv Ionuţ Galavan

Flux Cafe - Amicii  8-2 (4-2) Au marcat Laurenţiu Neculai 3, Marius Suvac 3,Marian Savin, Cătălin Grama respectiv Iulian Bornaz, Adrian Morhan

Voinţa Deep Serv - Auto ZBR  2-1 (1-1) Au marcat Mihai Claudiu, Alex Barbu-autogol respectiv Răzvan Sava.

Jess Caffe - Fabrica de imagine  2-0 (1-0) A marcat Cătălin Ciobotaru 2

Pamiro Construct - Dr.Gsm&Global Proiect  0-0

*Gabana Ferm - Fan Club Steaua 3-0, M.V. -Fan Club s-a retras din campionat.

Etapa viitoare programează jocurile :
Miercuri 12 noiembrie :
ora 17.30  Sanorom Boloteşti – Tăcerea
ora 18.15  Gabana Ferm - Fabrica de imagine
ora 19.00  Auto ZBR - Amicii Urecheşti

Joi 13 noiembrie :
ora 18.00  Jess Caffe - Dr.Gsm&Global Proiect
ora 18.45  Voinţa Deep Serv - Refresh
Partidele Arena - Pro As Company şi Flux Cafe - Dan San vor fi programate azi
* Pamiro Construct - Fan Club Steaua 3-0 M.V.

Rezultatele etapei în LIGA 2 :
Casa Panciu - Young Stars  9-1
FC Jariştea – Băncila Boloteşti  1-2
Pantzer Vidra - EFA Pietroasa  6-4
Apollo - Sanorom II  7-2
Pro As Company II - Selena Jariştea 11-2
Foresta Broşteni - ANL Unirea Odobeşti 0-3 - neprezentare
FC Broşteni - Super Fast  0-3 - neprezentare

În clasament conduce ANL Unirea Odobesti 30 puncte, urmată în ordine de Casa Panciu 25, Super Fast 23 şi FC Jariştea 23 puncte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.