Sport

Irlanda de Nord, fără căpitan

Ziarul de Vrancea
10 nov 2014 490 vizualizări
Steven Davis s-a accidentat în campionatul englez şi a devenit incert pentru întalnirea de la Bucureşti

Mijlocaşul nord-irlandez Steven Davis, coechipier cu fundaşul Florin Gardoş la Southampton, s-a accidentat în meciul cu Leicester din campionatul Angliei şi a devenit incert pentru întalnirea cu Romania din preliminariile Euro-2016. Davis, în varstă de 29 de ani, a acuzat probleme la coapsă şi a fost schimbat în minutul 40 al meciului de sambătă, cu Jack Cork. Sportivul a dezvăluit că, deşi a primit îngrijiri medicale cu puţin timp înainte a de a fi înlocuit, după o intervenţie a lui Jeffrey Schlupp de la Leicester, durerea la coapsă a resimţit-o cu cateva minute mai devreme, dar a continuat să evoluze. El a decis atunci să părească terenul pentru a nu i se agrava accidentarea. "Abia aşteptam să joc, dar acum nu mai sunt sigur că o pot face. Voi sta două zile, apoi voi vedea cat de gravă este accidentarea. Dacă nu o să pot juca voi fi profund dezamăgit. Am simţit o uşoară ciupitură la bicepsul femural. Nu ştiu cat de gravă este, părerea mea în acest moment e că nu este foarte rău, dar trebuie să aştept", a declarat jucătorul, potrivit dailyecho.co.uk. Căpitanul nord-irlandezilor a fost titular în cele trei victorii obţinute de naţionala sa în debutul preliminariilor Euro-2016. El consideră meciul de la Bucureşti extrem de important şi ar fi afectat dacă îl va rata. "A fost un start fantastic pentru noi. Va urma un alt meci dificil, unul extrem de important şi întotdeauna mi-a plăcut să evoluez cu echipa naţională. Aş fi răvăşit dacă îl ratez pe acesta", a spus el. Davis a adăugat că a glumit puţin cu Gardoş cu privire la faptul că vineri vor fi adversari: "Am glumit un pic pe această temă şi amandoi aşteptăm cu nerăbdare acest joc".
Steven Davis este pe lista jucătorilor convocaţi de selecţionerul Michael O'Neil, alături de alţi doi fotbalişti incerţi pentru întalnirea de la Bucureşti, fundaşul Aaron Hughes (Brighton), accidentat la 1 noiembrie, şi atacantul Jamie Ward (Derby County), indisponibil din 18 octombrie. Lipseşte din lot fundaşul Jonny Evans (Manchester United), accidentat de mai mult timp.Romania şi Irlanda de Nord se vor întalni în etapa a patra a Grupei F, la Bucureşti, în 14 noiembrie, de la ora 21.45.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.