Sport

Academia de Fotbal Social i-a bucurat pe copiii din Ţifeşti

Dan Chiriac
9 nov 2014 700 vizualizări
Echipa câştigătoare s-a bucurat pentru trofeele câştigate, chiar şi pe uliţele din sat

Academia de Fotbal Social a poposit vineri după-amiază la Ţifeşti. Acţiunea a avut loc pe baza sportivă din satul Clipiceşti, acolo unde formaţia locală va disputa anul viitor partidele de pe teren propriu. La eveniment au participat copii de la toate şcolile de pe raza comunei Ţifeşti. AJF Vrancea, prin Comisia Grassroots, a organizat aici un mini - turneu de 8 echipe, care au jucat simultan pe durata a două ore pe cele patru terenuri de minifotbal, improvizate pe baza sportivă de la Şcoala Clipiceşti. “Atât din punct de vedere sportiv cât şi din punct de vedere social acţiunea a fost o reuşită totală, cel mai important lucru fiind bucuria nemărginită a celor 50 de copii participanţi. Cred că toţi cei prezenţi acolo s-au convins că asemenea evenimente trebuie organizate cât mai des. Am văzut după mult timp, pe drumul de întoarcere, copiii cântând de bucurie. Erau jucătorii din echipa câştigătoare, care nu s-au despărţit şi mergeau cu trofeele obţinute.  Cu toţii am convenit că trebuie să revenim aici, mai ales că am văzut şi copii de calitate, copii care merită atenţia noastră pe viitor. AJF Vrancea mulţumeşte pentru sprijinul acordat atât primarului Gabriel Postolache, cât şi componenţilor echipei Unirea Ţifesti, care ne-au ajutat ca această acţiune să fie un success deplin”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Următoarea acţiune se va organiza la Jaristea. Această echipă şi-a manifestat intenţia de a organiza un eveniment de acest fel. AJF Vrancea aşteaptă în continuare solicitări de înscriere în program din partea ehipelor din Superliga Altdorf Tehnik, dar şi a celor din Liga Grafit Décor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.