Sport

Ana Bogdan şi Victor Hănescu, în semifinale

Ziarul de Vrancea
7 nov 2014 605 vizualizări
Ana s-a calificat la Taipei, iar Victor la Mouilleron-Le-Captif

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (241 WTA), locul 241 WTA, venită din calificări, a acces, vineri, în semifinalele turneului de la Taipei,  dotat cu premii în valoare totală de 125.000 de dolari, după ce a învins-o cu 6-7, 6-1, 6-4 în două ore şi 30 de minute, pe sportiva chineză Zheng Saisai (97 WTA), cap de serie numărul 3. În penultima fază, Ana o va întalni pe , romanca o va îA;ntalni pe rusoaica Vitalia Diatcenko (Rusia), cap de serie numărul 6 şi locul 108 WTA, care a învins-o  cu 6-2, 6-3 pe Luksika Kumkhum (Thailanda). În celelalte sferturi s-au înregistrat rezultatele: Chan Jung-jan (Taiwan) – Alla Kudriavţeva (Rusia) 6-3, 3-6, 6-1; Anna-Lena Friedsam (Germania) – Magda Linette (Polonia) 7-6, 6-4.
Un alt rezultat notabil a fost obţinut de un sportiv din altă generaţie: Victor Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de 64.000 de euro de la Mouilleron Le Captif (Franţa). Victor l-a învins cu 7-5, 6-4 pe francezul Vincent Millot, după 99 de minute. În semifinale, Hănescu îl va întalni pe învingătorul din meciul dintre croatul Borna Coric, cap de serie numărul 1 şi turcul Marsel Ilhan, al optulea favorit. Millot este al treilea jucător francez eliminat de Hănescu, după Florent Serra şi Nicolas Mahut. Pierre Hugues Herbert (Franţa) este şi el calificat în semifinale, iar al patrulea sfert se dispută între Lucas Pouille (Franţa) şi Tobias Kamke (Germania).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.