Sport

Încep competiţiile de fotbal pentru cei mai mici fotbalişti

Dan Chiriac
3 nov 2014 650 vizualizări
În această dimineaţă, la Sala Polivalentă vor debuta competiţiile de fotbal pentru cei mai mici fotbalişti. Cu începere de la orele 8.00 au loc partide din cadrul Memorialelor „Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”.

La grupa 2005, participă echipele CSM Focşani, Progresul Focşani, Prosport Focşani, Prosport 2 Focşani şi Galactic Focşani. Prima clasată la finalul celor zece etape va reprezenta Vrancea la turneul de zonă, apoi, în caz de calificare, la turneul final. Lupta pentru primul loc se dă între trei echipe, Prosport, CSM şi Progresul. La grupa 2006 iau parte echipele CSM Focşani, CSM 2 Focşani, CSM 3 Focşani şi Prosport. Partidele din cele două competiţii vor continua miercuri, joi şi duminică, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc ultimele jocuri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.