Sport

Bellu şi Bitang au revenit la antrenamente

Ziarul de Vrancea
3 nov 2014 616 vizualizări
Cei doi antrenori şi-au clarificat problemele cu Federaţia Romană de Gimnastică

Preşedintele Federaţiei Romane de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicienii Octavian Bellu şi Mariana Bitang "şi-au clarificat poblemele”  şi au redevenit antrenori ai lotului feminin. Oficialul FRG a precizat că antrenorii nu au semnat alte contracte cu federaţia. "Ei sunt demult în poziţia de antrenori ai lotului naţional. A fost doar o etapă scurtă în care danşii şi-au clarificat nişte lucruri. După mondiale erau deja în treabă. Acum lucrează efectiv cu sportivele. Am discutat cu danşii, nu există contracte separate, sunt într-o colaborare, nu neapărat cu contractul pe masă. E o problemă foarte veche între noi, pentru că federaţia are resurse limitate. Dar asta nu e o chestiune care să-i împiedice să pregătească lotul naţional", a declarat Adrian Stoica.
Ministrul secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Carmen Tocală, a declarat că Octavian Bellu şi Maiana Bitang nu au pierdut niciodată contactul cu lotul naţional, chiar dacă renunţaseră la antrenorat. "Noi suntem în permanent contact cu danşii, pentru că toată metodologia şi coordonarea lotului a rămas în atenţia lor. Danşii s-au ocupat de pregătirea antrenorilor, chiar dacă danşii nu au stat efectiv în sală să anteneze sportivele. Dar danşii au coordonat lotul de gimnastică pe toată această perioadă. Au coordonat antrenorii şi înainte de mondiale. Nu au pierdut contactul cu lotul pentru că sunt coordonatori lotului. Acum danşii merg în sală la Izvorani", a declarat Carmen Tocală.
Mariana Bitang declarase agenţiei MEDIAFAX, la jumătatea lunii septembrie, că ea şi Octavian Bellu nu mai sunt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică, astfel că nu vor însoţi delegaţia Romaniei la Campionatele Mondiale de la Nanning (China).  La Campionatele Mondiale de la Nanning gimnastele tricolore au fost însoţite de staful tehnic format din Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu şi Cristian Moldovan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.