Sport

Echipa de futsal rămâne pe locul zece în liga întâi

Dan Chiriac
21 oct 2014 551 vizualizări
Focşănenii au cedat pe final, 3-7, cu CSMS Iaşi

Progresul Focşani a pierdut luni seara, cu 7-3, împotriva unei formaţii care câştigase de două ori în deplasare în acest campionat. Focşănenii rămân pe locul zece în clasament, având trei puncte, rezultate din succesul obţinut în faţa celor de la Clujana Cluj. Pentru foarte tânăra formaţie a gazdelor era foarte greu să câştige meciul cu Iaşiul, fapt care s-a demonstrat şi în teren, unde oaspeţii au ştiut să speculeze câteva greşeli ale defensivei gazdelor. Ieşenii au marcat de patru ori în ultimele patru minute. Focşănenii au crezut în şansa lor, până aproape de final, mai ales că au reuşit să egaleze la trei cu doar patru minute înainte de final. Experienţa oaspeţilor şi-a spus însă cuvântul. Au evoluat formaţiile: Progresul: Crăciun – Bălosu, Ungureanu, Oancea, Stratulat, Oltianu, Mănăilă, Borş, Ilaş, Duca.CSMS Iaşi: Grigoraş – Pisică, Guţu, Cataramă, Valentin Pricop, Grigore, Mandea, Luiuz, Spînu, Alexandru Pricop, Susanu, Barbu.În etapa viitoare, Progresul Focşani va juca la Odorheiu Secuiesc, la 28 octombrie, cu Futsal Klub. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.