Sport

Baschetbaliştii, două victorii la turneul de la Focşani

Dan Chiriac
15 oct 2014 552 vizualizări
CSM 2007 LPS Focşani - VIPO Bucureşti 90-88 (26-22, 25-28, 23-18, 16-20), într-un meci desfăşurat marţi seara, ieri, focşănenii au caştigat şi în faţa celor de la Dinamo

Echipa de baschet LPS CSM Focşani 2007 a disputat timp de două zile partidele din cadrul turneului de sală al campionatului naţional rezervat jucătorilor sub 20 de ani. Partida de debut a focşănenilor în noua ediţie a Campionatului Naţional de Baschet U 20 s-a încheiat cu victorie. Marţi seara, în Sala Polivalentă, elevii profesorului Petruţ Mihai au întâlnit un adversar ce s-a dovedit greu de depăşit. Pană acum, în întalnirile directe, la categorii de vârstă mai mici, focşănenii s-au impus de fiecare dată. Acum, după trei sferturi din timpul alocat partidei gazdele aveau un avans mic, dar care, păstrat cu grijă, putea să-i scutească de emoţii în final. S-a întâmplat, însă, ca în urma unor greşeli individuale comise pe fondul presingului făcut de bucureşteni, Vipo  să egaleze şi apoi să ia conducerea când mai era mai puţin de un minut de joc. S-a ajuns la egalitate la 88, după care focşănenii au acumulat încă două puncte în urma unor aruncări libere. Când mai erau patru secunde de joc, oaspeţii au încercat să ducă meciul în prelungiri, dar scorul final a fost 90-88. Ieri dimineaţă, focşănenii au întalnit-o pe Dinamo, una dintre favoritele campionatului. Partida desfăşurată în Sala Polivalentă a fost caştigată de focşăneni cu scorul de 80-65. Azi, de la orele 11.00, Vipo Bucureşti şi Dinamo vor oferi un duel al echipelor din capitală. Baschetbaliştii focşăneni sunt pregătiţi de Mihai Petruţ, iar obiectivul echipei este calificarea în fazele superioare ale întrecerii, acolo unde formaţia focşăneană a ajuns şi în sezonul precedent. La turneul de la Focşani urmau să participle alte două formaţii, dar acestea s-au retras din campionat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.