Sport

Karateka de la CSM Focşani, nouă medalii la Mondiale

Dan Chiriac
14 oct 2014 1110 vizualizări
Dintre acestea, cinci au fost obţinute la campionatul mondial, iar patru la Cupa Mondială

Karateka de la CSM Focşani 2007 au obţinut cinci medalii la campionatul mondial, dar şi patru medalii la Cupa Mondială de karate SKDUN. Medaliile de aur au fost obţinute de Bogdan Alpreotesei, la kumite tineret la Campionatul Mondial, George Popa, la Cupa Mondială. Sensei Daniel Fusaru,  legitimat la Dinamo Bucureşti, s-a clasat pe locul 1 la kata echipe seniori. Sportivii de la CSM Focşani 2007 au adus României 9 medalii la întrecerea mondială care a avut loc la Dabrowa-Gornica, în Polonia, în perioada 9-13 octombrie. La Campionatul Mondial au concurat juniorii Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu, Andreea Arginteanu, Dorian Hîrcan şi cadetul Dragoş Pantazică iar la Cupa Mondială, juniorul Laurenţiu Nemuţ, cadetul Adelina Popa şi copiii George Popa, Ştefan Gotu, Sebastian Codruz, Teodor Georgescu. Şapte dintre aceştia revin în ţară cu medalii. La Campionatul Mondial, Bogdan Alpreotesei s-a clasat pe primul loc şi a primit medalia de aur la kumite tineret 68 kg., Dragoş Pantazică, pe locul al doilea, cu medalie de argint, la kumite echipe cadeţi 55 kg. şi pe locul al treilea, la kumite echipe mixt cadeţi, iar Andreea Arginteanu a încheiat competiţia pe locul al treilea la kumite junioare 57 kg. şi pe locul al treilea la kate echipe junioare.
La Cupa Mondială, George Popa s-a clasat pe locul 1 la sanbon kumite copii 38 kg, Adelina Popa, pe locul 2 la kata junioare, Ştefan Gotu, pe locul 3 la kumite copii 45 kg., iar Laurenţiu Nemuţ, pe locul 3 la kumite juniori 60  kg. Antrenorul sportivilor de la CSM Focşani 2007, sensei Daniel Fusaru, a încheiat concursul cu medalie de aur pentru locul 1 la kata echipe seniori, locul 4 la kata individual şi locul 4 la kata echipe mixt seniori. La Campionatul Mondial şi Cupa Mondială de karate SKDUN au participat peste 1.200 de sportivi din 33 de ţări. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Jigoro, acum 3473 zile, 14 ore, 48 minute, 23 secunde
Bravo lor! Sunt niste copii extraordinari!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.