Sport

Baschetbaliştii joacă azi cu Dinamo, la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
14 oct 2014 632 vizualizări
Echipa de baschet LPS CSM Focşani 2007 joacă timp de două zile la turneul de sală din cadrul campionatului naţional rezervat jucătorilor sub 20 de ani

Aseară, la Sala Polivalentă a avut loc primul meci la turneului, ce a opus echipa LPS CSM Focşani 2007 şi Vipo Bucureşti. Partida a avut loc după închiderea ediţiei. Focşăneni îşi propuneau să obţină o victorie care să le uşureze misiunea în tentativa de a ajunge în fazele superioare ale campionatului. În acestă dimineaţă, LPS CSM Focşani 2007 va juca al doilea meci al turneului în compania celor de la Dinamo. Partida va începe la orele 10.00 şi va avea loc la Sala Polivalentă. Azi după-amiază, Vipo Bucureşti şi Dinamo vor oferi un duel al echipelor din capitală. Baschetbaliştii focşăneni sunt pregătiţi de Mihai Petruţ, iar obiectivul echipei este calificarea în fazele superioare ale întreceri, acolo unde formaţia focşăneană a ajuns şi în sezonul precedent. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.