Sport

Două gimnaste din Focşani au urcat pe podium la Cupa Vrancei

Dan Chiriac
13 oct 2014 993 vizualizări
Intrecerile au avut loc la sala de sport de la Şcoala nr. 7, premierea fiind făcută de viceprimarul Focşaniului, Marius Iorga

Două gimnaste din Focşani s-au clasat pe podium la Cupa Vrancei, la gimnastică. Întrecerea a avut loc sambăta trecută la Focşani şi a fost rezervată categoriilor de juniori III -  nivel 2, junioare  2 - nivel III şi IV şi junioare 1. La junioare III, nivelul trei, Ana Maria Puiu s-a clasat pe primul loc după ce a caştigat toate probele disputate, la barnă, sol, sărituri şi paralele. Adelina Ciubotaru s-a clasat pe poziţia a doua la junioare III – nivelul 4. Sportivele sunt pregătite de antrenorii Carmen Smeu, Nicoleta Răducan, Cezar Stoica şi Florin Roşioru. La această competiţie au participat mai multe cluburi de renume din ţară, cum ar fi CSS Petrolul Ploieşti, CSS Buzău, CSS Galaţi, CSM Oneşti, CSS Bîrlad, SCM Bacău şi CSS Gimnastică Focşani. Premierea sportivelor a fost făcută de noul viceprimar al Focşaniului, Marius Iorga. Această competiţie a fost o ultimă verificare înainte de finala campionatului naţional individual al junioarelor ce se va desfăşura la Deva, în perioada 22-25 octombrie. Întrecerea de la Focşani a fost organizată de clubul de gimnastică cu sprijinul Direcţiei Judeţene Sport şi Tineret Vrancea şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.