Sport

Arbitrul Gheorghiţă, scuipat de un fost arbitru!

Dan Chiriac
13 oct 2014 827 vizualizări
Incidentul a avut loc la meciul Selena Jariştea - AS Suraia.Cazul va fi analizat în şedinţa Comisiei de Disciplină de miercuri

Incidentele nu au lipsit în timpul meciurilor desfăşurate în fotbalul judeţean la finalul săptămanii. Cel mai grav a avut loc la partida dintre Selena Jariştea şi AS Suraia. Jucătorul gazdelor, Florin Nistor, a părăsit în minutul 79 terenul de joc fără încuviinţarea arbitrului. Reîntors pe teren, Nistor a primit cartonaş galben, moment în care, jucătorul a început să-l înjure pe centralul Ionuţ Gheorghiţă. După ce a văzut cartonaşul roşu, pentru injurii, Nistor l-a scuipat pe centralul partidei. Ironia sorţii face ca cei doi să fi fost colegi pană în toamna acestui an. Nistor a fost arbitru în Colegiul Judeţean Vrancea, dar a renunţat în această toamnă. Incidentul foarte grav va fi analizat de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea. Şedinţa va avea loc în maine, cu începere de la orele 17.00. Un alt incident a avut loc la Mirceşti, acolo unde jucătorul oaspeţilor, Sorin Turcu, a fost implicat într-un altercaţie cu observatorul jocului, Dănuţ Dumitriu. Observatorul a notat în raportul de joc că Turcu i-ar fi adus injurii pe timpul desfăşurării meciului, fapt pentru care i-a reţinut acestuia carnetul de legitimare. Turcu nu este la prima abatere în fotbalul judeţean, fiind suspendat în trecut după ce a agresat oficialii jocurilor. Joi, de la orele 16.30, are loc partida dintre Euromania Dumbrăveni şi FCM Adjud. Întalnirea a fost amanată la solicitarea ambelor echipe. Interesant este că la acest joc vor fi prezenţi toţi observatorii din cadrul Colegiului Judeţean Vrancea. Aceştia vor întocmi imediat după terminarea jocului un raport. Prezenţa observatorilor este obligatorie, plecarea fiind programată pentru orele 15.30 din faţa Casei de Cultură din Focşani. Din păcate, incidentele nu au lipsit nici în partidele ligii a cincea. Partida de la Slobozia Ciorăşti a fost marcată de momente tensionate, după ce brigada de arbitri a fost apostrofată pe toată durata partidei de suporterii echipei oaspete, Tractorul Năneşti, prezenţi la teren. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.