Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Mutu, coleg cu Trézéguet, în India

Ziarul de Vrancea
13 oct 2014 739 vizualizări
Site-ul oficial al Superligii Indiene de Fotbal îl prezintă pe atacantul Adrian Mutu ca făcand parte din lotul echipei FC Pune City, unde ar urma să fie coechipier cu francezul David Trézéguet şi cu grecul Konstantinos Katsouranis.

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie pentru a semna cu o echipă din India, fără a preciza care este aceasta. La Pune City, formaţie antrenată de italianul Franco Colomba, Mutu va fi din nou coechipier cu francezul David Trézéguet, alături de care a evoluat la Juventus Torino în perioada 2004-2006. Prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India va debuta, marţi, FC Pune City urmand să întalnească, în deplasare, pe FC Dynamos Delhi, pentru care evoluează Alessandro del Piero.

Juniorii lui Isac s-au făcut de băcănie

Selecţionata sub 19 ani a Romaniei, pregătită de Doru Isac, a pierdut, ieri, şi cel de-al treilea meci din cadrul turneului de calificare la Turul de Elită al Campionatului European - 2015, după ce a fost învinsă de echipa similară a Georgiei, gazda partidelor din Grupa a 11-a, informează uefa.com. Romania a cedat cu 1-3 (1-2) meciul cu Georgia şi a terminat pe ultimul loc în grupa din care au mai făcut parte Cipru şi Muntenegru. în primele două meciuri din grupă, Romania a pierdut cu acelaşi scor, 0-1. Unicul gol al Romaniei de la acest turneu de calificare a fost reuşit de atacantul echipei Internazionale Milano, George Puşcaş, în minutul 1. În celălalt meci al grupei, Cipru a fost învinsă de Muntenegru, scor 5-3.  La Turul de Elită s-au calificat Muntenegru (9 puncte) şi Georgia (6 puncte). Cipru a fost pe locul 3, cu 3 puncte.

Hagi l-a demis pe Vintilă

FC Viitorul a anunţat, luni, pe pagina oficială de facebook, rezilierea contractului cu antrenorul Bogdan Vintilă, la dorinţa tehnicianului, managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, urmand să abă doi noi colaboratori, Ştefan Iovan şi Cristian Sava.   "Am încheiat colaborarea cu Viitorul considerand, în momentul acesta, că aşa este cel mai bine, atat pentru mine, cat şi pentru club. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru tot ce a facut pentru mine şi îi urez mult succes în continuare", a spus Vintilă pentru Academia Hagi TV. Totodată, gruparea FC Viitorul a anunţat că staff-ul tehnic al echipei a fost completat după despărţirea de Bogdan Vintilă, cu ştefan Iovan şi Cristian Sava, care începand de luni sunt antrenori secunzi ai echipei pregătite de Gheorghe Hagi. Din echipa tehnică mai fac parte Cristian Bălaşa (antrenor secund), Mihai Nădăban (antrenor de portari), Roberto Berruero (preparator fizic) şi Paul Ciocănescu (kinetoterapeut).

Fără albanezi, la Belgrad

Federaţia Sarbă de Fotbal (FSS) a anunţat că meciul Serbia - Albania, programat astăzi, la Belgrad, în preliminariile Euro-2016, se va disputa fără suporterii echipei oaspete în tribune, din motive de securitate. Acelaşi principiu va fi aplicat pentru fanii sarbi la partida retur care va avea loc în Albania, în 2015. "Suporterii albanezi nu vor fi prezenţi la stadion. Federaţia albaneză a ţinut cont de recomandările UEFA. Biletele pe care le-am acordat oaspeţilor vor fi trimise la Belgrad şi meciul se va disputa doar în prezenţa suporterilor echipei Serbiei", a declarat Milivoj Mirkov, responsabil al forului sarb. Mirkov a precizat că orice suporter albanez care va fi prezent la stadionul din Belgrad va fi supus procedurii prevăzute de lege.

A murit doctorul Brătilă

Fostul medic al echipei naţionale de fotbal a Romaniei din anii '80, Florin Brătilă, a încetat din viaţă la varsta de 74 de ani, a anunţat, luni, pe site-ul oficial Federaţia Romană de Fotbal. Doctorul Florin Brătilă, decedat sambătă, a fost directorul Insitutului Naţional de Medicină Complementară şi Alternativă, director în medicină şi profesor de acupunctură. În perioada 1972-1986, a fost medicul clubului Sportul Studenţesc, iar în perioada 1985-1986 a fost medic al primei reprezentative de fotbal a Romaniei şi al lotului olimpic de fotbal. După 1990, a colaborat cu Federaţia Romană de Atletism pentru acordarea de asistenţă medicală de specialitate.
Wenger şi-a cerut scuze de la Mourinho
Managerul echipei Arsenal Londra, Arsène Wenger, şi-a cerut scuze pentru incidentul în care a fost implicat în partida cu Chelsea, cand l-a busculat pe omologul său, José Mourinho, informează Daily Express. "Regret orice semn de violenţă şi îmi cer scuze, dar asta face parte din joc unde totul este o nebunie", a spus tehnicianul. Arsène Wenger l-a busculat pe omologul său de pe banca formaţiei Chelsea Londra, José Mourinho, în timpul meciului din 5 octombrie, contand etapa a VII-a a Premier League, caştigat cu scorul de 2-0 de către gruparea deţinută de Roman Abramovici.

Unde nu mai caştigaseră SUA titlul

Echipa de volei feminin a Statelor Unite ale Americii a caştigat în premieră titlul mondial, după ce a învins, duminică, în finală, la Milano, cu scorul de 3-1 (25, 20, -16, 24) reprezentativa Chinei. Americancele au mai caştigat în 1967 şi 2002 medaliile de argint la Campionatele Mondiale. Pe locul trei s-a clasat selecţionata Braziliei, care a trecut, în finala mică, cu scorul de 3-2 (25-15, 25-13, 22-25, 22-25, 15-7), de formaţia Italiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.