Sport

Turcul şi pistolul

Ziarul de Vrancea
9 oct 2014 532 vizualizări
jucătorul Gökhan Tore a fost selecţionat de Fatih Terim la naţionala Turciei, deşi acesta şi-a ameninţat coechipierii cu pistolul * din acest motiv, doi jucători au refuzat convocarea

Jucătorii Hakan Calhanoglu şi Omer Toprak refuză să mai joace pentru echipa naţională a Turciei, după ce au fost ameninţaţi cu pistolul de coechipierul lor Gökhan Tore, a scris cotidianul german Bild, citat de site-ul calciomercato.com. "Fiul meu nu va mai juca la naţionala Turciei. Atat timp cat Gökhan Tore va fi convocat, Hakan nu se va mai prezenta la convocări. La fel va proceda şi Omer Toprak", a declarat tată lui Hakan Calhanoglu, Huseyn. Tatăl lui Calhanoglu a spus că în timpul cantonamentului pentru meciul cu Olanda, din 15 octombrie 2013, din ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Brazilia, Gökhan Tore a scos un pistol şi i-a ameninţat pe Hakan Calhanoglu şi Omer Toprak. Turcia a făcut parte din Grupa D a preliminariilor pentru CM-2014, alături de reprezentativa Romaniei, şi a ratat calificarea la turneul final.
Hakan Calhanoglu şi Omer Toprak (ambii Bayer Leverkusen) au fost convocaţi iniţial de Fatih Terim pentru meciurile Turciei cu Cehia (vineri) şi Letonia (13 octombrie), din grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2016, însă ulterior aceştia nu au mai figurat în lot, selecţionerul explicand absenţa lor prin motive medicale. În schimb, Gökhan Tore de la Beşiktaş Istanbul se află în lot pentru aceste două întalniri. În primul meci din preliminariile Euro-2016, pe care Turcia l-a pierdut în Islanda, cu scorul 0-3, Hakan Calhanoglu şi Omer Toprak au fost în lot, dar a lipsit Tore.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.