Sport

Gala Sportului Vrancean revine în actualitate în luna decembrie

Dan Chiriac
9 oct 2014 715 vizualizări
După un an de pauză, cauzat de probleme financiare, spectacolul dedicat celor mai buni sportivi ai judeţului revine în acest an u evenimentul are loc în luna decembrie, la sala Balada u bugetul evenimentului este de 10.000 de lei

Direcţia pentru Tineret şi Sport (DST) Vrancea a început campania de stabilire a celor mai buni sportivi ai judeţului. Reprezentanţii DST Vrancea aşteaptă ca toate structurile sportive din judeţ să-şi dovedească premiile obţinute la diferite competiţii naţionale şi internaţionale. În vederea stabilirii ierarhiei celor mai buni sportivi ai anului 2014, în cadrul Galei Sportului Vrâncean, care se va desfăşura la Sala Balada din Focşani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea solicită structurilor sportive, precum şi sportivilor legitimaţi la secţiile sportive din judeţ, să transmită la sediul din Focşani, b-dul Unirii nr. 12, rezultatele obţinute în anul în curs la competiţiile naţionale (Campionat Naţional) şi internaţionale (Campionat Balcanic, Campionat European, Campionat Mondial, Cupa Europeană, Cupa Mondială). Sub rezerva neluării în considerare, rezultatele vor fi însoţite de dovezi  (diplome). "Este un eveniment cu o lungă  tradiţie care încheie în fiecare decembrie, un an de muncă în domeniul sportului. Este o ocazie unică în care sportivi, antrenori, tehnicieni, sponsori, media, toţi ce-şi aduc contribuţia la dezvoltarea acestui domeniu să se întâlnească, să se felicite reciproc, să se bucure de rezultate şi să-şi propună obiective pentru următorul an competiţional", spune Daniel Gongu, directorul DTS Vrancea.

Buget de 10.000 lei, suplimentat sau nu de Primărie

Anul trecut, Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea a stabilit laureaţii anului sportiv 2013, dar premiaţii nu au avut parte de o gală, aşa cum s-a întamplat în ultimii zece ani. Din păcate, lipsa fondurilor i-a determinat pe oficialii Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea să fie în imposibilitatea organizării acestui spectacol. Clasamentul celor mai buni sportivi vranceni pe anul 2013 a avut-o în frunte pe judoka Andreea Ştefănescu. Bugetul galei din acest an va fi de 10.000 de lei, sumă maximă impusă de Ministerul Tineretului şi Sportului. În cadrul acestei manifestări Primăria Focşani va premia doar sportivii care activează la cluburile sportive din municipiu. “Nu putem depăşi această sumă. Vor fi premii de 10.000 de lei oferite de DJST Vrancea. Alături de noi ar putea veni şi autorităţile locale, care ar putea suplimenta suma pentru sportivii din Focşani. Evenimentul va avea loc la Sala Balada”, ne-a mai precizat Daniel Gongu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.