Sport

Deplasare pentru fanii focşăneni la meciul de la Călăraşi

Dan Chiriac
8 oct 2014 549 vizualizări
Partida din etapa a şasea a ligii întai are loc maine seară, de la orele 17.00

Echipa de futsal Progresul Focşani va susţine maine seară partida din cadrul etapei a şasea a ligii întai. Vineri, de la orele 17.00, Dunărea Călăraşi şi Progresul Focşani se vor întalni într-un meci deschis, dar în care gazdele pornesc cu cu prima şansă. Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigada care va conduce jocul de pe malul Dunării. Astfel, oficialii jocului sunt Georgian Ionescu – Buzău, trecut în acest sezon la jocul în sală, după ce a activat ani buni la fotbalul pe teren mare şi Marian Carp – Galaţi. Rezervă va fi Dumitru Balaban – Galaţi. Observatorul jocului a fost desemnat Marin Petrescu – Brăila. În vederea partidei de la Călăraşi, conducerea echipei organizează o deplasare pentru cei interesaţi. Preţul călătoriei este 30 de lei, după cum ne-a precizat antrenorul Elvis Ilaş. În aceşti bani este inclus şi biletul de intrare la meci în valoare de 15 lei.  Cei interesaţi pot obţine relaţii la Sala Polivalentă. În acest moment, Progresul Focşani se află pe poziţia a zecea în clasament cu trei puncte. Nici gazdele partidei de maine nu au acumulat mai multe puncte. Dunărea Călăraşi se află pe locul opt, tot cu trei puncte. Focşănenii au ocazia să urce între primele opt în cazul unui rezultat favorabil la Călăraşi. Antrenorii echipei se bazează pe următorii jucători: Borş, Crăciun – Bălosu, Sergiu Sava, Stratulat, Ungureanu, Oancea, Ilaş, Mănăilă, George Duca, Oltianu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.