Sport

Juniorii focşăneni caută în continuare terenuri de joc

Dan Chiriac
6 oct 2014 638 vizualizări
Unirea Focşani se va muta la Tătăranu, iar LPS Focşani va juca, cel mai probabil, în timpul săptămanii, meciurile de acasă u CSM 2007 nu permite disputarea mai multor jocuri într-o zi pe terenul 1, iar terenul doi nu poate fi folosit din cauza unei plase


Echipele de juniori din Focşani au în continuare dificultăţi pentru a organiza pe teren propriu partidele din campionat. Sambătă, în cadrul campionatului de juniori C, LPS Focşani urma să întalnească pe AS Suraia, dar meciul a fost amanat pentru că gazdele partidei nu au primit acceptul clubului CSM Focşani 2007, proprietarul stadionului, să dispute jocul pe stadionul Milcovul. De asemenea, Unirea Focşani a hotărat să se mute la Tătăranu, acolo unde va disputa partidele de pe teren propriu. Antrenorul Neculai Petrea a decis la finalul săptămanii trecute să joace cu Podgoria Coteşti în deplasare, în condiţiile în care terenul de la Focşani nu este liber. CSM Focşani 2007 nu permite disputarea mai multor partide într-o singură zi pentru a menaja suprafaţa de joc. Terenul doi nu poate fi folosit pentru că nu are montată o plasă. Sambătă şi duminică pe terenul doi din Complexul Sportiv Milcovul au avut loc doar partidele de juniori D şi E. Pană maine, echipele din Focşani, înscrise în campionatele judeţene de copii şi juniori, au obligaţia să comunice în scris terenul de rezervă pentru disputarea partidelor oficiale de acasă. (Dan CHIRIAC)

Ce scoruri au fost la meciurile din weekend?

Rezultatele meciurilor de juniori de la final de săptămană au fost: juniori A1: Voinţa Cîrligele – Voinţa Odobeşti 1-1, AS Cîmpineanca – Euromania Dumbrăveni 2-7. Juniori B1: Unirea Ţifeşti - FCM Adjud 2-3, Unirea Focşani - Podgoria Coteşti 8-0, Juniori C: FC Panciu – CFT Juventus Focşani 1-5, LPS Focşani – AS Suraia – amanat, Junior Gugeşti – Viitorul Focşani 7-2.
Partidele juniorilor D au avut loc sambătă pe stadionul “Milcovul” şi s-au încheiat cu rezultatele: CSM Focşani – Fan Club 9-0, CSM 2 Focşani – Fan Club 3-0, Viitorul – Sporting 2-0, CSM 2 – Voinţa Odobeşti 0-0 şi Junior Gugeşti – ASS Vulturu 8-0.
Tot în Sud s-a desfăşurat şi etapa a doua din cadrul campionatului juniorilor E. Rezultatele înregistrate au fost: Voinţa Odobeşti – Prosport 3 Focşani 1-5, CSM Focşani – Progresul 2-0, Galactic – Prosport 2 Focşani1-5 şi Prosport  - CSM 2 Focşani 3-2.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.