Sport

Voleibalistele au pierdut în tie-break

Dan Chiriac
5 oct 2014 638 vizualizări
CSM Focşani 2007 - CSU Galaţi 2-3

Sâmbătă, în Sala Sporturilor din Mărăşeşti, s-au întâlnit într-un meci de pregătire, cu două săptămâni înaintea începerii campionatului, voleibalistele de la CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi, vechi şi bune cunoştinţe. Indiferent de componenţa seriei în care s-au aflat de-a lungul timpului, echipele din Focşani şi Galaţi au fost colege, îşi ştiu foarte bine potenţialul, iar orice întâlnire dintre ele, ca o raportare la puncte de reper bine definite, le-a putut oferi celor doi antrenori, Marian Rădulescu şi Ileana Berdilă, indicii clare despre nivelul atins înaintea intrării în competiţii. Partida de la Mărăşeşti, din perspectiva profesorului Marian Rădulescu, a fost lămuritoare pentru aşezarea jucătoarelor pe posturi în formaţia de bază cu care CSM Focşani va începe ediţia de campionat 2014-2015. Din echipa focşăneană a lipsit Alexandra Blaga, accidentată. Meciul dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi a început cu sprintul gălăţencelor spre victoria în primul set şi erorile din jocul focşănencelor. În următoarele patru seturi – câştigate câte două de fiecare echipă, voleibalistele Focşaniului şi-au reglat relaţiile de joc, profesorul Rădulescu a mutat până a găsit formula cea mai competitivă şi întâlnirea s-a încheiat cu 3-2 pentru oaspete. CSM Focşani 2007: Buzilă, Coman, Mogozsan, Taşkiran, Cimpoeşu, Zwiru, Boantă, Ciucă, Mocanu, Cârlan. Campionatul va începe la 18 octombrie, când CSM Focşani va juca, în Sala Polivalentă din Focşani, în compania CSV 2004 Tomis Constanţa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.