Sport

Voleibalistele joacă un amical la Mărăşeşti

Dan Chiriac
3 oct 2014 660 vizualizări
CSM Focşani 2007- CSU Galaţi, de la ora 11.00, la Mărăşeşti

Divizionara A2 CSM Focşani 2007 continuă partidele de pregătire înaintea începerii ediţiei de campionat 2014-2015. Sâmbătă, de la ora 11.00, fetele Focşaniului vor întâlni colegele de serie de la CSU Galaţi. Partida se va disputa în Sala Sporturilor de la Mărăşeşti întrucât Sala Polivalentă din Focşani este ocupată cu alte activităţi sportive, respectiv Cupa Elite la dans sportiv. Pentru profesorul Marian Rădulescu întâlnirea cu formaţia gălăţeană va fi folosită pentru a vedea la lucru toate voleibalistele din lot, dar mai cu seamă pentru definirea sextetului de bază cu care va aborda meciurile din campionatul ce va începe la 18 octombrie. Profesorul Marian Rădulescu va folosi la aceste partide întreg lotul cu care preconizează să joace şi în campionatul care va debuta pe 18 octombrie. Din lotul de anul trecut au plecat bulgăroaicele Kirilova şi Shtarbanova. A revenit Mălina Zwiru, după un sezon şi jumătate la junioarele CSM Bucureşti. CSM Focşani 2007 va face parte din seria Est, împreună cu CS Ştiinţa Miroslava Iaşi, CSU Galaţi şi CSM Piteşti, adversare şi în campionatul 2013-2014, CS Dinamo Romprest Bucureşti, CS Rapid Bucureşti şi CSV 2004 Tomis Constanţa. Formaţia din Miroslava a promovat, dar nu s-a înscris în A1 şi rămâne în A2. Dinamo Romprest, chiar dacă vine în serie cu formaţia a doua, va fi un adversar dificil, ca şi fostele campioane, CSV Tomis Constanţa şi Rapid Bucureşti, ambele retrogradate la finalul ediţiei 2013-2014 a Diviziei A1.  Este de remarcat că din această serie fac parte parte patru foste campioane ale Romaniei, Constanţa, Galaţiul, Dinamo şi Rapid, toate laureate după Revoluţie în întrecerea internă. (Dan CHIRIAC)
Programul turului:
18 octombrie – CSM Focşani 2007 – CSV 2007 Tomis Constanţa
25 octombrie – Ştiinţa Miroslava – CSM Focşani 2007
1 noiembrie – CSM Focşani 2007 stă
8 noiembrie – CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi
15 noiembrie – Dinamo Romprest – CSM Focşani 2007
22 noiembrie – CSM Focşani 2007 – SCM Piteşti
29 noiembrie – Rapid Bucureşti – CSM Focşani 2007


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.