Sport

Ploaia încurcă ploile la Beijing

Ziarul de Vrancea
1 oct 2014 604 vizualizări
Meciul de dublu dintre perechea Simona Halep/Raluca-Ioana Olaru şi cuplul spaniol Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 7, din turul doi al turneului de la Beijing şi care ar fi trebuit să se dispute miercuri, a fost amanat din cauza ploii.

Cel mai probabil întalnirea va avea loc astăzi. Tot astăzi, de la ora 7:30,  Simona Halep, a doua favorită a tabloului de simplu, o va întalni în optimile de finală pe Andrea Petkovic (Germania), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15.
La Tokyo, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie) au ratat, ieri, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu Mergea şi Inglot au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 2-6, după 57 de minute, de cuplul Eric Butorac/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud), cap de serie numărul 4. 

Ion Marin rămane în Emirate

Antrenorul Ion Marin a preluat condcuerea tehnică a echipei Al-Dhafra, informează site-ul oficial la grupării din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul roman, în varstă de 59 de ani, îl înlocuieşte pe croatul Anel Karabeg, care preluase echipa înaintea începerii actualului sezon. Ion Marin a antrenat ultima oară tot în Zona Golfului, pe Al-Kuweit. După patru etape, Al-Dhafra ocupă locul 8 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu patru puncte din tot atatea rezultate de egalitate.

Recordurile Ligii

Mijlocaşul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a devenit, ieri, în partida cu Paris Saint-Germain, din etapa a doua a Ligii Campionilor, jucătorul cu cele mai multe prezenţe în această competiţie, 143. Xavi a intrat pe teren în minutul 69 în locul lui Ivan Rakitic şi l-a depăşit în această partidă pe fostul atacant al echipei Real Madrid, Raul, cu 142. Pe locul trei în acest clasament se află galezul Ryan Giggs, cu 141 de prezenţe, iar pe a patra poziţie portarul Iker Casillas, cu 140. În Top 5 se mai află olandezul Clarence Seedorf, cu 125 de prezenţe. Tot marţi, atacantul italian Francesco Totti a devenit la varsta de 38 de ani şi trei zile cel mai varstnic marcator în această competiţie, după ce a înscris în partida cu Manchester City.

Michael Phelps, reţinut de poliţie

Înotătorul american Michael Phelps a fost reţinut pentru conducere "sub influenţa" alcoolului sau a drogurilor şi pentru depăşirea limitei de viteză, la Baltimore (Maryland). Sportivul de 29 de ani a fost reţinut, marţi, la ora 01.10, de către poliţia din Maryland, cand conducea un Land Rover cu 135 km/h, deşi limita de viteză era de 72 km/h. "Phelps nu a putut trece peste o serie de teste", a anunţat poliţia, precizand că sportivul a fost cooperant cu poliţia.  Înotătorul va trebui să răspundă acuzaţiilor de conducere sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, pentru depăşirea limitei de viteză şi pentru că a trecut linia galbenă. Arestarea pentru DUI (Driving under influence) nu precizează dacă este vorba de alcool sau droguri.

Serena vine la Hopman Cup

Numărul 1 mondial, Serena Williams, va participa, în perioada 4-10 ianuarie 2015, la Cupa Hopman, competiţie mixtă de tenis pe echipe care va avea loc la Perth, informează site-ul oficial al competiţiei. Serena Williams, care astfel nu-şi va apăra titlul la Brisbane, va face parte din echipa SUA alături de Jack Sock. La ediţia din 2015 la Perth vor participa şi Franţa (Jo-Wilfried Tsonga şi Alizé Cornet), Marea Britanie (Andy Murray şi Heather Watson), Polonia (Agnieszka Radwanska şi Jerzy Janowicz), Australia (Nick Kyrgios şi Casey Dellacqua), Italia (Fabio Fognini şi Flavia Pennetta), Cehia (Lucie Safarova şi Radek Stepanek) şi Canada (Eugénie Bouchard şi Vasek Pospisil).

Protest inedit

O pugilistă din India, Serita Devi, a refuzat, ieri, pe podium să primească medalia de bronz la categoria uşoară la Jocurile Asiei de la Incheon (Coreea de Sud), ea considerand injustă decizia arbitrilor din semifinala cu sud-coreeanca Park Ji-na. Devi a urcat în lacrimi pe podium, dar a refuzat să primească medalia. După ce a coborat de pe podium, indianca a luat medalia şi i-a pus-o la gat sud-coreencei Park Ji-na, clasată pe locul secund. "I-am spus că această medalie este pentru ea şi pentru toată Coreea. I-am spus că merita să caştige bronzul. Am protestat în numele tuturor sportivelor faţă de nedreptăţile din acest sport", a declarat Sarita Devi pentru AFP.Membrii Comitetului de Organizare al Jocurilor Asiei s-au declarat "ofensaţi" de atitudinea sportivei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.