Sport

Omul cu două contracte

Ziarul de Vrancea
30 sep 2014 483 vizualizări
Marian Rada este şi director tehnic şi antrenor principal la Rapid

Oficialul rapidist Marian Rada a declarat, ieri, că a acceptat funcţia de antrenor principal al echipei giuleştene şi că va avea o anexă la contractul de director tehnic, valabilă pană în vara anului viitor. "Dacă răman doar director tehnic nu voi putea sta pe bancă. Aşa că o să răman şi director tehnic, dar voi avea o anexă la contract prin care voi ocupa şi funcţia de antrenor principal. Anexa va fi valabilă un an de zile, pană în vara lui 2015, cu drept de prelungire", a spus Rada după antrenamentul de ieri dimineaţă al echipei Rapid, la care a asistat de pe margine şi fostul tehnician Ionel Ganea. Marian Rada a precizat că şi-a propus ca obiectiv pentru acest an locurile 1-8: "Acesta este obiectivul Rapidului din acest an. Asta chiar dacă nu mi s-a spus aşa, ci că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dar noi suntem Rapid şi trebuie să ne respectăm numele şi blazonul".
Rada a mai declarat că jucătorii Daniel Niculae şi Cristian Săpunaru i-au promis că vor semna contracte cu gruparea giuleşteană. "Am vorbit cu Nico şi Săpunaru, mi-au promis că vor semna cu Rapid. Eu le-am spus cu cat mai repede cu atat mai bine, să nu se agraveze situaţia şi să vină degeaba", a afirmat Rada.Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Cristian Săpunaru, jucători liberi de contract, se antrenează de la începutul lunii septembrie la baza sportivă Pro Rapid alături de lotul giuleştean. în varstă de 31 de ani, Daniel Niculae a evoluat pentru Rapid şi în returul ediţiei trecute a Ligii a II-a, dar în vară a refuzat să prelungirea contractului căutandu-şi o echipă în străinătate. El a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formaţiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy şi Kuban Krasnodar.Cristian Săpunaru este jucător liber din 21 august, cand conducerea clubului spaniol Elche i-a reziliat unilateral contractul. Fundaşul a mai evoluat pentru formaţia giuleşteană în două randuri, în perioada 2006-2008 şi sub formă de împrumut timp de şase luni, în 2010. în cariera sa, fotbalistul în varstă de 30 de ani a mai jucat la echipele FC Naţional, Callatis Mangalia, FC Porto şi Real Zaragoza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.