Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Bute va boxa cu un argentinian

Ziarul de Vrancea
29 sep 2014 591 vizualizări
Pugilistul Lucian Bute a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă susţinută în Canada, că adversarul său în gala programată la 6 decembrie, la Montreal, va fi argentinianul Roberto Bolonti, în varstă de 35 de ani.

"Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca maine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine. Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încantat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă", a spus Bute. Pentru Lucian Bute, meciul din decembrie va fi primul de cand este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao. Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrangeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jürgen Bräîhmer, la 7 iunie, cand a fost învins la puncte.

Cine ne fluieră joi?

programat, joi, de la ora 20.00, în etapa a doua a Grupei J a Ligii Europa.  Schorgenhofer a mai arbitrat-o pe Steaua în două randuri pană acum, în înfrangerea de pe terenul lui Twente Enschede (scor 0-1), din şaisprezecimile Ligii Europa, în februarie 2012, precum şi în victoria de pe terenul lui Dinamo Tbilisi (scor 2-0), din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, din sezonul trecut. De asemenea, acesta a fost la centru şi la partida dintre Romania şi Albania, de la Piatra Neamţ, scor 1-1, din debutul preliminariilor pentru Euro 2012. Meciul Astra - FC Salzburg, care se va disputa, joi, de la ora 22.05, în etapa a doua a grupei D a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, avandu-l la centru pe Libor Kovarik.

Se vand bine biletele

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că s-au vandut peste 30.000 de bilete pentru partida Romania- Ungaria, din cadrul preliminariilor CE 2016. "Biletele se vand foarte bine, nu sunt surprins, e foarte bine că vom avea un stadion plin. Cred că în jur de 30.00 s-au vandut. De fapt cred că au trecut de 30.000, atatea erau sambătă", a declarat Burleanu.  Romania va întalni naţionala Ungariei, la 11 octombrie, pe Arena Naţională, într-o partidă din cadrul Grupei F de calificare la Euro 2016. Potrivit FRF, suporterii oaspeţi vor primi pentru această partidă 2.852 de bilete.
 
Grupă grea pentru Asesoft

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, şi-a aflat, luni, adversarele din faza grupelor Eurocup, urmand a întalni echipe din Lituania, Turcia, Rusia, Serbia şi Israel. CSU Asesoft Ploieşti va evolua în grupa E din Conferinţa 2, cu echipele Lietuvos Rytas Vilnius (Lituania), Banvit (Turcia), Krasnîi  Volgograd (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia) şi Hapoel Ierusalim (Israel). Conform regulamentului, cele 36 de echipe participante au fost împărţite în două conferinţe, fiecare cu cate trei grupe a cate şase echipe. Sezonul regulat se va desfăşura între 14 octombrie şi 17 decembrie. Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în faza următoare, Last 32, care programează meciuri între 6 ianuarie şi 11 februarie 2015.

Raţ, dublă la Salonic

Fundaşul Răzvan Raţ a marcat două goluri în partida pe care echipa, sa, PAOK Salonic, a caştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (4-0), în faţa formaţiei OFI Creta, în etapa a V-a a campionatului grec, informează site-ul oficial al grupării din Salonic. Raţ, care a jucat tot meciul, a înscris în minutele 2 şi 43 şi a primit un cartonaş galben în minutul 16. Celelalte goluri ale gazdelor au fost marcate de Mak şi Athanasiadis. În urma acestei victorii, PAOK Salonic a urcat pe primul loc în clasament, cu 13 puncte.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.