Sport

Început cu stangul pentru focşăneni la turneul de la Polivalentă

Dan Chiriac
19 sep 2014 551 vizualizări
LPS Focşani - CSS Tulcea 55-82, în prima etapă a turneului U 18

Ieri dimineaţă au avut loc primele două partide din cadrul campionatului naţional de juniori U 18. CSS Unirea Iaşi a deschis turneul cu o victorie clară în faţa celor de la Phoenix Galaţi, la capătul unui meci pe care l-a dominat. LPS CSM 2007 Focşani a debutat în campionat în compania formaţiei CSS Tulcea. Jucătorii pregătiţi de Mircea Petrişor şi Mihai Petruţ au încercat să ţină piept adversarilor în prima parte a meciului, dar tulcenii s-au distanţat pe tabela de marcaj şi s-au impus la final cu 82- 55. Ieri după-amiază, focşănenii nu au jucat. Azi, LPS Focşani va juca două partide, de la orele 11.00 cu Phoenix Galaţi şi de la orele 18.00 cu CSM Moineşti. Ultimul meci pentru echipa pregătită de Mihai Petruţ are loc duminică, de la orele 11.00 cu CSS Unirea Iaşi. Aseară, în Piaţa Unirii a debutat şi turneul de minibaschet la care iau parte şase echipe. Se întrec formaţii din zona Moldovei, respectiv Galaţi, Brăila, Buzău, Iaşi şi Vrancea. Evenimentul este organizat cu sprijinul CSM Focşani 2007 şi Consiliului Local Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.