Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Luptă pentru Lucescu între granzii turci

Ziarul de Vrancea
16 sep 2014 459 vizualizări
Fostul fotbalist Sinan Engin, fost oficial al clubului Beşiktaş, în prezent angajat la un post de televiziune din Turcia, a afirmat, în cadrul unei emisiuni la Beyaz TV, că gruparea Fenerbahçe ar putea obţine serviciile tehnicianului Mircea Lucescu în sezonul viitor, informează rotahaber.com

"Din cate am auzit, Fenerbahçe s-ar putea înţelege cu Lucescu în sezonul viitor. în acest sezon a fost aproape de Galatasaray. Patronul de la Şahtar  nu l-a lăsat să vină în Turcia. Dar Lucescu nu este fericit în Ucraina. Eram împreună cu  un alt prieten pe care nu vreau să îl numesc. El a spus că Aziz Yildîrîm îl vrea pe Mircea Lucescu. După părerea mea în sezonul viitor în Turcia va fi o luptă serioasă pentru Lucescu", a spus Sinan Engin. Echipa Fenerbahçe îl are ca antrenor principal pe Ismail Kartal din luna august. Anterior, Kartal a fost secundul lui Ersun Yanal la formaţia din Istanbul. Mircea Lucescu, a antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

Se schimbă contractul lui Piţurcă?

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a declarat, ieri, la Casa Fotbalului, că federaţia va lua în discuţie modificarea datei scadente din contractul selecţionerului Victor Piţurcă, doar după ce antrenorul o va cere. "Dacă e un contract în vigoare, nu poţi să îl modifici. Contractul poate fi modificat doar cu acordul ambelor părţi. Dacă va exista o propunere a lui Piţurcă în acest sens vom analiza", a declarat Chivorchian. Selecţionerul echipei naţionale a Romaniei, Victor Piţurcă, a declarat, joi, că nu ştia că termenul scadent al contractului său cu FRF este 30 noiembrie 2016, precizand că este o greşeală de redactare a actului. "Vă spun corect că nu ştiam că contractul meu e pană în 2016. Eu ştiam că se termină anul viitor, în toamnă, după ce se termină preliminariile, iar în cazul în care ne calificam, după turneul final. Acum am constatat că se întinde pană în noiembrie 2016, ceea ce a mărit clauza de plecare. Cred că e o greşeală de redactare", a spus Piţurcă.

Ştefan Radu nu lipseşte mult

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a suferit o leziune musculară şi va lipsi de pe teren între 15 şi 20 de zile, a anunţat, ieri, site-ul oficial al clubului italian. "Jucătorul a efectuat în această dimineaţă un control medical la clinica Paideia. S-a dovedit că el a suferit o leziune musculară de gradul unu şi va lipsi de pe teren între 15 şi 20 de zile", se arată în comunicatul grupării laziale. Şttefan Radu nu a jucat în meciul de campionat, de duminică, cu formaţia AC Cesena, din cauza unei accidentări la copsa dreaptă.

Hagi antrenează de patru etape

Jucătorul salvadorian Nelson Bonilla a declarat presei din ţara sa natală că Gheorghe Hagi este antrenorul echipei FC Viitorul de patru etape, deşi fostul căpitan al reprezentativei Romaniei a anunţat abia vineri că a devenit manager tehnic al formaţiei pe care o patronează. "Mă înţeleg bine cu Hagi, care este antrenorul echipei de patru etape. Ştie limba spaniolă şi m-a învăţat multe lucruri. Este foarte exigent şi vrea întotdeauna să caştige. Mă întreabă cum îmi merge cu învăţarea limbii romane", a afirmat Bonilla, pentru La Prensa Grafica, fotbalistul adăugand că îşi doreşte foarte mult să revină la echipa naţională. Atacantul Nelson Bonilla, 23 de ani, ultima dată gruparea Alianza din Salvador, a semnat, în această vară, un contract pe un sezon cu FC Viitorul.

Onoruri pentru învinşi

Baschetbaliştii naţionalei Serbiei, medaliaţi cu argint la Cupa Mondială din Spania, au fost primiţi ca nişte eroi de mii de oameni, luni la Belgrad. Flutarnd sute de steaguri şi scandand "campionii, campionii", mulţimea a explodat în urale cand jucătorii sarbi şi-au făcut apariţia la balconul Primăriei din Belgrad. "Sunteţi fantastici şi vă mulţumim că ne-aţi susţinut pe timpul competiţiei. Susţinerea voastră ne-a dat puterea de a lupta pentru a caştiga o medalie", a spus de la balcon Aleksandar Djordjevic, selecţionerul Serbiei. Serbia a jucat prima sa finală mondială şi se află la prima medalie internaţională după argintul obţinut la Campionatul European din 2009. Echipa Statelor Unite ale Americii a caştigat, duminică, pentru a cincea oară Cupa Mondială la baschet masculin, după ce s-a impus în finala de la Madrid, cu scorul de 129-92, în faţa reprezentativei Serbiei.

Încă  un ciclist kazah dopat

Ciclistul kazah al echipei Astana, Valentin Iglinski, a fost suspendat patru ani după ce a fost depistat pozitiv cu eritropoietină (EPO), a anunţat, ieri, Federaţia Kazahă de Ciclism. Iglinski, în varstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la 11 august în timpul Turului Beneluxului. Ciclistul kazah a pledat vinovat şi a declarat că s-a dopat cu EPO din proprie iniţiativă şi fără să informeze oficialii echipei Astana. Suspendarea lui Valentin Iglinski va expira la 11 august 2018.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.