Sport

Echipa de futsal a terminat cantonamentul şi aşteapă primul meci acasă

Dan Chiriac
15 sep 2014 565 vizualizări
Primul meci pe teren propriu are loc duminică, de la orele 18.00

Progresul Focşani a efectuat la finalul săptămanii trecute un cantonament la Gălăciuc. După înfrangerea din prima etapă, conducerea echipei focşănene a decis să efectueze o perioadă de pregătire centralizată. Această decizie a fost luată în condiţiile în care, în această rundă, Progresul a stat, după ce adversara sa din campionat, Sportif Tîrgovişte, s-a retras din campionat. Timp de patru zile, jucătorii şi-au încărcat bateriile pentru meciurile dificile din liga întai. Au luat parte doar jucătorii care nu evoluează şi la echipa de juniori republicani, de la LPS Focşani. Tinerii jucători au evoluat ieri, în campionatul naţional, la Rîmnicu Sărat, unde au remizat, scor 0-0, cu formaţia locală. În etapa a treia a ligii întai, Progresul Focşani va juca pe teren propriu cu Clujana Cluj. Partida va avea loc duminică, cu începere de la orele 18.00, la Sala Polivalentă. Lotul formaţiei focşănene pentru jocul cu Clujana va fi format din următorii jucători: Borş, Crăciun, Dima, Duca, Stratulat, Ungureanu, Ilaş, Bălosu, Mănăilă, Oltianu, Ciornei şi Oancea. Din păcate, vor lipsi Sergiu Sava şi Dumitriu, accidentaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.