Sport

Arbitri ruşi la Steaua - Aalborg

Ziarul de Vrancea
15 sep 2014 521 vizualizări
Meciul dintre echipa Steaua Bucureşti şi formaţia daneză Aalborg, programat joi seară, pe Arena Naţională (ora 22:05), în prima etapă a grupelor Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru.

Cealaltă partidă care ne interesează, Dinamo Zagreb – Astra Giurgiu (ora 20:00) îl va avea ca arbitru de centru pe cipriotul Leonidas Traffou. Romanul Cristian Balaj va conduce la centru meciul dintre echipa belgiană Standard Liège şi formaţia croată Rijeka, programat să se dispute joi, de la ora 22.05, în prima etapă a grupei G a Ligii Europa. Balaj va fi ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene.

Ne descurcăm şi la “Sevens”

Echipa naţională de rugby 7 a Romaniei s-a clasat pe locul 10 în a treia etapă a circuitului Sevens Grand Prix Series, desfăşurată la sfarşitul săptămanii trecute, la Manchester. Romania a fost învinsă în grupa A de Anglia (12-42), Rusia (0-31) şi Belgia (8-37). În semifinalele 9-12, tricolorii au învins Georgia cu 17-10 şi a pierdut cu 7-26 în faţa Portugaliei.  Etapa de la Manchester a fost caştigată de Anglia, care a învins în finală Franţa, cu scorul de 28-21. Ultima etapă din acest an a Sevens Grand Prix Series va avea loc la Bucureşti, în perioada 20-21 septembrie, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

Potaissa merge mai departe

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda s-a calificat în turul doi al Cupei EHF după o dublă victorie cu formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv. Ambele partide din primul tur al Cupei EHF s-au disputat pe terenul echipei ardelene, care s-a impus, sambătă, cu scorul de 32-25 (16-10), iar duminică a învins cu 35-30 (16-16). Astfel, cu scorul general de 67-55, Potaissa Turda s-a calificat în turul doi al competiţiei.  În această fază, Potaissa va întalni echipa Junior Fassano, campioana Italiei, care vine din preliminariile Ligii Campionilor, meciurile fiind programate în 11-12 octombrie, în Italia, respective 18-19 octombrie, la Turda.   Tot în turul doi al Cupei EHF va juca şi vicecampioana Ştiinţa Bacău, la aceleaşi date, cu OCI LIONS, din Olanda.  în turul trei al Cupei EHF este calificată direct campioana HCM Constanţa, care a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor.

S-a spanzurat un hocheist

Fostul component al naţionalelor de hochei pe gheaţă ale Slovaciei şi Cehiei, Miroslav Hlinka (42 de ani), s-a sinucis, duminică, la Banska Bystrica, a anunţat presa din cele două ţări. Potrivit jurnalului ceh Sport, Hlinka s-a spanzurat în hotelul în care era cazat. Hlinka a caştigat titlul mondial cu Slovacia în 2002 şi în ultima perioadă a fost antrenor secund al echipei din Banska Bystrica.  De-a lungul carierei sportive, Miroslav Hlinka a jucat nouă meciuri pentru naţionala Cehiei şi 82 pentru Slovacia, pentru care a şi înscris 14 goluri. La nivel de echipă de club, Hlinka a evoluat pentru Sparta Praga, Slovan Bratislava, Jokerit Helsinki, MODO şi Dinamo Moscova.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.