Sport

Juniorii focşăneni joacă la Rîmnicu Sărat

Dan Chiriac
12 sep 2014 515 vizualizări
CCA a delegat o brigadă din Buzău, la un meci al unei formaţii din acest judeţ!

Echipele de juniori A şi B de la Liceul cu Program Sportiv Focşani vor evolua maine în cadrul campionatelor naţionale. Astfel, cu începere de la orele 12.00 şi 14.00, focşănenii vor întalni Liceul Tehnologic “Gheorghe Frunză” din Rîmnicu Sărat. Partidele vor avea loc pe stadionul municipal din oraşul buzoian. Interesant este că la această partidă au fost delegaţi patru arbitri din judeţul Buzău, lucru care nu s-a mai întamplat pană acum în meciurile juniorilor. Brigăzi locale au fost delegate doar atunci cand ambele formaţii erau din acelaşi judeţ. Echipa LPS nu este la prima problemă de acest fel, după ce în sezonul trecut, la un meci decisiv pentru calificarea în faza finală a campionatului, a fost arbitrată de o brigadă din Sf. Gheorghe, la un meci la Miercurea Ciuc. Iar pe teren, focşănenii au fost dezavantajaţi! Este posibil însă ca pană la ora disputări meciurilor, cei de la CCA să-şi repare greşeala. După două etape, juniorii A au patru puncte în clasament, după victoria cu 2-1 cu Rapid şi egalul, 1-1 cu Progresul, în deplasare. Juniorii mici au acumulat două puncte după ce au remizat 1-1 cu Rapid şi 0-0 cu Progresul. Etapa viitoare, focşănenii vor juca din nou în deplasare. Focşănenii vor întalni Liceul “Victor Frunză “ Rîmnicu Sărat. Partidele vor avea loc pe stadionul municipal din oraşul buzoian duminică, de la orele 12.00 şi 14.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.